Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Shopping prin arsita verii

Shopping prin arsita verii

Email Imprimare

Una dintre experientele mele la cumparaturi s-a desfasurat acum doua saptamani, cand am ajuns intr-un orasel doar pentru a-mi cumpara un tricou sau o bluza. Avusesem la mine banii doar pentru a-mi cumpara un singur produs, dar acel produs l-am gasit foarte greu. Am intrat mai intai intr-un magazin de unde nu-mi mai cumparasem decat un accesoriu, dar stiam ca sunt foarte multe tricouri. Spre surprinderea mea, dupa vreo douazeci de minute de cautare, nu am gasit nimic care sa imi placa sau care sa corespunda asteptarilor mele, aceasta pentru ca acasa aveam si eu cateva produse asemanatoare si as fi vrut ceva diferit. Am observat, de asemenea, plictiseala si pe fata vanzatorilor, unul dintre acestia iesind afara asezandu-se pe trepte.
Dupa jumatate de ora prin orasul infierbantat, abia ma mai miscam, dar nu m-am lasat si am pornit mai departe unde stiam ca sunt produse de calitate, dar mult mai scumpe. Acolo insa inaintea mea ajunsesera patru femei care probau rochii pentru ca aveau invitatie la nunta, iar cabinele erau ocupate. Asa ca mi-am cerut scuze ca stau cu spatele la dumnealor si am inceput sa caut. Imi alesesem trei produse. Doamna vanzatoare imi spusese ca daca vreau ma ajuta ea si eu, bucuroasa, am primit al patrulea produs. Cred ca si din cauza caldurii, tricourile pe care mi le alesesem cu greu intrau pe mine, iar doamna vanzatoare, ca sa-si vanda produsul, a stiut sa ma faca sa-l cumpar pe cel la care, initial, nu ma gandisem, cel mai scump produs, o ie de bumbac, pana in talie, la pretul de 65 de lei. Iar ca sa fie si mai si, doamna a mai completat spunand ca si dumneaiei are, de toate culorile. Nu prea am crezut-o, dar, de rusine, mi-am cumparat acel produs pentru ca statusem cam jumatate de ora. Oricum, e un produs de calitate! (Ionela Mates)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.