Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Ador shoppingul

Ador shoppingul

Email Imprimare

Nu cred ca exista persoana care sa nu fi fost vreodata la cumparaturi, indiferent de ceea ce cumpara. In functie de locul in care urmeaza sa te deplasezi pentru a face lucrul acesta, este nevoie de o tinuta cat mai adecvata. Nu te duci la mall imbracat in pijama, desi asa imbracat merge sa te duci pana la magazinul de dupa colt… Mie imi place sa ma imbrac lejer si sa pornesc la cumparaturi.

Este o adevarata placere, dar nu-mi place graba, sa nu ma streseze cineva… hai mai repede, hai sa plecam, nu, mie imi place sa iau raioanele la rand, sa citesc eticheta produsului, sa compar pretul cu pretul altui produs similar. De aceea, impreuna cu sotul merg doar o data pe luna la cumparaturi, in rest, singurica. Pot spune ca atunci cand merg la cumparaturi "ma relaxez", imi place si cred ca multe femei se regasesc in povestirea mea. (Mioara Climescu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.