Sambata, 27 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata O experienta de shopping

O experienta de shopping

Email Imprimare

Am plecat sa-mi cumpar o pereche de pantofi si vanzatoarea s-a oferit sa ma ajute... Imi gasesc un model care imi place si ii cer marimea mea. Cauta ea, dar nu gaseste marimea. Imi gasesc alta pereche care imi place si cautam impreuna marimea, dar nu gaseste nici de data asta marimea 39, in schimb gasesc eu un 40... bun si asa… Fericita probez un pantof si ii spun ca vreau sa-i cumpar. Achit pantofii si plec acasa bucuroasa. Cand ajung acasa observ de fapt ca un pantof era marimea 39 si unul 40, probabil ii pusese cineva gresit cand i-a probat!
Si mai am o experienta tot cam de genul asta, fiindca eu am "noroc" la asa ceva... Ma duc cu sotul meu la cumparaturi si vreau sa-mi iau o rochie, gasesc una care imi place, insa magazinul nu are cabina de proba. Fiind imbracata tot cu o rochie, am zis sa o probez pe cea pe care vreau sa o cumpar peste cea care o am. Ma imbrac cu ea si observ ca-mi vine si o cumpar. Cand ajung acasa, o probez din nou si observ ca era rupta pe margine de sus pana jos. Pentru ca imi placea prea mult m-am apucat sa o cos… si am pastrat-o! (Rodica Mirica)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.