Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Vanzatori si vanzatoare…

Vanzatori si vanzatoare…

Email Imprimare

Pot spune ca am avut parte de experiente placute la shopping, insa si de cateva neplacute, care parca se tot repeta. Un mic exemplu de experienta neplacuta ar fi urmatoarea: intru intr-un magazin, salut respectuos, ca doar nu intru intr-o pestera, si cand colo ce sa vezi, fatuca nici macar nu a binevoit sa-si ridice ochii asupra mea, preferand ecranul telefonului ei "bengos". Inghit in sec si trec peste, desi mi se pare lipsa de respect. Merg la raftul care ma interesa, astept un timp, ma invart in cerc cu produsul in mana, cu gandul ca doar, doar ma va vedea si pe mine si in cele din urma va dori sa ma serveasca, insa nici gand. Intr-un final, imi iau inima in dinti si o intreb fara nici o jena: Scuzati-ma! Ma serveste si pe mine cineva?!?! Foarte ofensata, domnisorica ridica ochii spre mine, si reuseste cu greu sa stoarca un cuvintel printre dintisori care parca, parca suna a "da"... ca vezi Doamne, i-am stricat placerea de a scrie SMS-uri. Insa cand sa ma intrebe ce vreau, i-am intors spatele ostentativ si am iesit din magazine, asa, ca sa turbeze si ea cum am turbat si eu."
Pentru noi, femeile, shoppingul este si va ramane una dintre cele mai mari placeri ale vietii, insa nu e chiar atat de usor sa fii multumita de ceea ce cumperi sau de procesul de cumparare. Fiecare femeie isi traieste propria drama sau propriul vis atunci cand merge la cumparaturi. Nu este usor sa vezi ca rochita din vitrina care ti-a furat ochii costa mai mult decat ti-ai putea permite sau ca perechea de pantofi cu un toc superb este disponibila in toate marimile, doar in a ta nu!
Hainele trebuie sa fie un mijloc in viata, nu un scop in sine. Ele trebuie sa te ajute sa iti formezi si sa iti reflecte imaginea si personalitatea in comunitatea in care traiesti, insa nu trebuie sa faci din asta o obsesie si nici o extravaganta. Secretul consta de fapt in a investi cu cap in haine si accesorii. Poti da mai multi bani pe ceva de calitate, care sa te tina mai mult, insa nu trebuie sa faci din extravagante o chestiune frecventa. Poti sa fii stylish, unica si un model fara sa cheltui toti banii pe care ii castigi sau care ii primesti. (Oana Vasile)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.