Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Haina il face pe om

Haina il face pe om

Email Imprimare

Anul trecut iesisem de la sala (complex SIR) si ma plimbam prin magazine in cautare de cosmetice, imbracata in trening (eram in pauza dintre aerobic si sauna). Intru intr-un magazin si incep sa ma uit la niste farduri Bourgeois. O scumpa de vanzatoare ma vede si-mi zice dispretuitor: lasa-le pe-alea ca sunt scumpe. Am lasat-o in pace si m-am intors la sala, am fost la sauna, dupa care m-am imbracat de plecare si am trecut inapoi prin magazin sa-mi cumpar fardul care-mi placuse, de data asta imbracata normal. Exact aceeasi vanzatoare care cu o ora in urma imi recomanda fardurile mai ieftine de pe piata nu mai stia acum cum sa se poarte mai frumos. si cum sa-mi mai prezinte cateva dintre cele mai scumpe. Sa-mi mai spuna mie cineva ca haina nu-l face pe om! (A. Badiu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.