Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Si, totusi, haina il face pe om...

Si, totusi, haina il face pe om...

Email Imprimare

Shoppingul este pasiunea fiecaruia,de cele mai multe ori il facem din necesitate, dar poate sa ne dea si o stare de relaxare. Cand ajungi acasa realizezi ca poate multe din lucrurile cumparate nu erau o graba, dar ai reusit sa-ti cheltui salariul pe jumatate de luna. Asta e o alta poveste. Revenind la starea de relaxare, aceasta stare poate sa-ti fie stricata de multe ori de ochii rigizi ai unei vanzatoare indignate ca o deranjezi.
Cum oare sa-mi permit eu o persoana oarecare, imbracata foarte simplu, sa o deranjez, nu conteaza daca cumpar sau nu, important este ca nu merit atentia ei, asa ca imi raspunde raspicat N-avem, vino maine ca e la marfa. A doua zi in acelasi magazin, ma intorc, de aceasta data imbracata office, ca doar am iesit dintr-o sedinta, si ce sa vezi, aceeasi vanzatoare, draguta, imi raspunde de aceasta data: Astazi primim marfa, mai tarziu, daca doriti veniti mai tarziu. Deci, haina face pe om, asa ca shoppingul este o mare necesitate, nu de alta, dar ai nevoie de o adevarata tinuta ca sa mergi sa cumperi paine, iar vanzatoarea sa-ti zambeasca. (Carmen Elvira Manescu)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.