Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Pentru cine ne facem frumoase...

Pentru cine ne facem frumoase...

Email Imprimare

Desi se spune ca frumusetea interioara e cea mai importanta, totusi, ca sa ajungem sa cunoastem o persoana, trebuie sa trecem de bariera fizica, adica prima impresie conteaza foarte mult la felul cum aratam. Asa ca trebuie mereu sa avem grija de noi sa ne facem mai frumoase. Eu cred ca ne facem frumoase atat pentru noi, cat si pentru ceilalti in aceeasi masura. Pentru ceilalti ne place sa ne facem frumoase pentru ca atunci cand ne privesc si vedem ca ne admira sau chiar ne fac complimente ("iti sta mai bine asa", "frumoasa culoarea pe care ai ales-o") ne creste increderea in noi si ne face sa ne simtim mandre si multumite si nu ne mai face sa ne gandim la timpul pe care l-am pierdut cat am stat sa ne facem frumoase. Pentru noi ne place sa ne facem frumoase, pentru ca atunci cand ne uitam in oglinda inainte de a pleca de acasa si suntem multumite de ceea ce vedem, ne da aceeasi senzatie de incredere in noi. Cateodata e mai important acest lucru cand suntem multumite de ceea ce vedem, de cat de parerea celorlalti, fiindca ceilalti mai pot si sa minta, pe cand noi nu ne mintim singure. (Oana Dumitrescu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.