Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Mi-am propus sa traiesc sanatos

Mi-am propus sa traiesc sanatos

Email Imprimare

Romania de maine mi-ar placea sa fie o tara mai curata, cu oameni mai veseli si muncitori. Fiecare familie sa se ocupe de ceva care ii face placere si din asta sa traiasca daca se poate. De exemplu, eu mi-am propus sa traiesc mai sanatos si sa-i conving si pe altii sa faca la fel. Pentru asta am facut un solar unde cultiv legume ecologice. In viitor sper sa reusesc sa le si conserv pentru a ajunge pe piata lucruri ecologice romanesti. Spor la educarea oamenilor! (Angelica Ciobanu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.