Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Aspectul pentru o femeie este esential

Aspectul pentru o femeie este esential

Email Imprimare

Nu putem spune ca dorim sa aratam bine pentru cineva anume, cat mai ales pentru noi. Nu conteaza pretul, ci rezultatul final. Daca noua ne place, nu conteaza intotdeauna parerea celorlalti, sau conteaza mai putin. Dar parerea celui de langa noi are o importanta deosebita, ca doar lui ii atragem atentia (in cazul in care avem partener). Aspectul pentru o femeie este esential. Acesta scoate in evidenta feminitatea, delicatetea. Parul trebuie intotdeauna sa fie ingrijit si aranjat. El da o nota de seriozitate si respect de sine. Multi zic ca nu conteaza cum arati, dar nu e chiar asa. Daca esti aranjata cand mergi undeva, in primul rand impui respect, iar felul cum arati spune multe despre persoana ta. Intr-un final ne aranjam pentru linistea noastra sufleteasca, sa ne simtim bine in pielea noastra, dar mai ales pentru a atrage atentia celor din jur. (Mihaela Butnaru, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.