Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Miracolul ce mi-a schimbat viata

Miracolul ce mi-a schimbat viata

Email Imprimare

Dragele mele mamici si viitoare mamici, sunt fericita mamica al unui adevarat ingeras pe nume Andreea-Raisa. Doresc sa va impartasesc si eu experienta de neuitat prin care am trecut. Dupa trei ani in care am asteptat sa apara in viata mea un bebelus, cu zeci de controale, tratamente si teste de sarcina aruncate pe geam, mi s-a dat drasticul verdict ca nu pot face copii. Incercand tot felul de tratamente si fara nici un rezultat, mi-am pierdut orice speranta si am renuntat. Avand un program incarcat la serviciu, lucrand 10 ore pe zi, nu aveam timp de relaxare. In vara anului 2008, am decis sa-mi iau un mic concediu. Dupa doua saptamani de relaxare la soare si balaceala pe stranduri, am inceput serviciul, dar cu schimbari majore, ma simteam foarte rau. Dupa alte doua saptamani in care am vazut ca starile de rau persistau, am decis sa fac un test de sarcina si, ce credeti: s-a intamplat miracolul... eram insarcinata!

Nu-mi venea sa cred, dupa toate visele spulberate si verdictul acordat de medici. Dar sa nu credeti ca totul a fost roz dupa aflarea vestii. La o luna si jumatate de sarcina, am facut o viroza respiratorie foarte urata ce mi-a pus in pericol sarcina din cauza tusei abundente; la doua luni am avut o deschidere de col, la trei luni si jumatate am avut o dezlipire de placenta, iar ca sa puna capat sperantei mele, la 22 de saptamani, cand m-am dus sa fac ecografia 3D, mi s-a spus ca fetita mea nu are artera pulmonara si aorta. In acele momente am simtit cum o parte din mine moare.
Medicul unde am facut ecografia a sunat la Bucuresti la o clinica si mi-a facut programare sa fac ecografia 4D, dar in acelasi timp explicandu-mi ca sunt doua variante: ori intrerupeam sarcina, ori duceam sarcina la bun sfarsit, iar la nastere bebelusul avea parte de o operatie pentru a ramane in viata. In acele momente am imbatranit cu 30 de ani. Ajungand la Bucuresti si vazand la 4D minunea ce crestea in mine, am vazut cum viata mea capata alt sens. Dupa 45 de minute de stat in suspans, mi s-a dat verdictul: "Stati fara nici o grija, ca fetita este complet sanatoasa!". Am explodat de fericire si eu, si sotul meu, care-si dorea nespus o printesica. Dupa cateva luni de suspans, la 37 de saptamani de sarcina, pe data de 13 mai 2009, a sosit pe lume ingerasul nostrum, Andreea-Raisa. Acum are 2 ani si jumatate si este o fetita frumoasa, vesela si plina de viata. Acesta e miracolul ce mie mi-a schimbat viata si m-a facut cea mai fericita femeie. (Florentina Savu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.