Sambata, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Viata la munte

Viata la munte

Email Imprimare

Locuiesc in Bucuresti, capitala care poate pentru unele persoane inseamna paradisul, insa pentru mine inseamna aglomeratie, agitatie, poluare, stres, zgomot. Ei bine, pentru a scapa de toate aceste chinuri, cum le numesc eu, aleg sa imi petrec perioade din timp la munte. Pentru mine muntele inseamna viata, libertate, imaginatie, liniste, implinire. Impreuna cu prietenul meu fac trasee pe munte, unele mai grele, altele mai usoare, dar in ambele cazuri am ocazia sa vad peisaje superbe, care nu credeam ca pot exista si la noi in tara. Apreciez acest dar frumos lasat de la Dumnezeu pentru a ne infrumuseta viata si a ne gasi linistea sufleteasca. Printre zonele preferate pe care le-am vizitat se numara Muntii Apuseni, zona Glavoi (o vale imensa, unde se sta cu cortul fara a se plati cazare, unde se strang drumeti din toate colturile lumii), Muntii Ceahlau, in Parcul National Ceahlau, unde am vazut Cabana Dochia imprejmuita de jnepeni, si Muntii Fagaras, unde am mancat niste pastravi extraordinar de buni. (Oana Pasat, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.