Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Pentru a fi fericita trebuie sa-ti traiesti viata

Pentru a fi fericita trebuie sa-ti traiesti viata

Email Imprimare

Nimic pe lumea asta nu este imposibil, cu atat mai mult aceasta stare, care poate fi vesnica - sa traiesti cu frica. Asta iti limiteaza fericirea. Cunosc oameni care ma fac fericita, ma vindeca nu doar prin vorbele lor, ci prin simpla prezenta, atunci cand ma imbratiseaza. Pentru a fi fericita trebuie sa traiesti viata cu inima, nu cu mintea. Locurile, persoanele, mesajele care imi marcheaza viata au un efect puternic asupra mea, ma fac sa simt ca traiesc si sa fiu fericita. Imbratisarile prietenilor, ale parintilor, ale celor apropiati, dar totusi atat de departe, prin alte parti ale lumii. Fara acestea nici nu as putea rosti cuvantul fericire. Sunt fericita atunci cand fac ceea ce imi place, sunt inconjurata de cei pe care ii iubesc, traiesc frumos, sunt sincera cu mine si cu cei din jur, am sperante si ma trezesc in fiecare dimineata cu un inca un scop, inca un motiv pentru a lupta. (Elena Tudor, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.