Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Remedii romanesti impotriva oboselii fizice si psihice

Remedii romanesti impotriva oboselii fizice si psihice

Email Imprimare

Uneori, oboseala fizica si cea psihica pun stapanire pe noi, transformandu-ne in oameni reci, irascibili, pentru care simpla odihna nu pare a fi suficienta. Trebuie sa recunosc ca m-am aflat de foarte multe ori in astfel de ipostaze, iar atunci cand esti parinte, a fi in forma este o conditie esentiala. Cand trebuie sa colinzi parcurile de joaca pentru copii, trebuie sa ai dispozitia necesara, atat fizica, cat si psihica, iar forma aceea buna, atat de ravnita intr-un secol al oboselii perpetue, se poate obtine si prin lucruri care par, la prima vedere, simple.

Pana nu demult, nu eram adepta ceaiurilor, insa acum ele nu lipsesc din rutina zilnica. Pentru ca nu am timp sa culeg toamna plantele medicinale care mi-ar fi de folos, cumpar ceaiuri romanesti de la magazine cu produse naturale. Am incredere in ceaiurile romanesti pentru ca sunt  sanatoase si eficiente impotriva multor afectiuni. Pentru mine si pentru fiica mea, folosesc Echinacea de la Fares, in timp ce sotul meu prefera ceaiul de galbenele sau de codite de cirese de la Plafar. In ceea ce priveste oboseala psihica, pentru mine, cel mai eficient antidot este lectura. Nimic nu poate fi mai relaxant decat o carte citita cu sufletul la gura, o carte care iti ramane in suflet sau despre care le povestesti cu placere tuturor prietenilor. Prefer cartile scrise de marii nostri oameni de cultura, dar apreciez si valoarea incontestabila a literaturii universale.
Asadar, acestea sunt modalitatile prin care ma remontez, ma realcatuiesc atunci cand ma simt coplesita de oboseala, ma adun si ma readun in ceea ce sunt: o sotie si o mama made in Romania. (Rodica Puscasu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.