Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Un weekend fericit

Un weekend fericit

Email Imprimare

Eu am sa vorbesc despre o experienta care m-a facut mai fericita... Am inceput anul nu tocmai bine din punct de vedere personal, dar prietenii mi-au fost alaturi, iar in weekend-ul trecut m-am simtit atat de bine si de relaxata si fericita, incat sunt si acum intr-o stare de euforie si imi vine sa zambesc intruna. Prietenii mi-au redat incredere in mine si m-au facut sa inteleg ca viata e din nou frumoasa, ca trebuie sa ma bucur de fiecare moment si sa profit din plin de prezent. (Luiza Serban)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.