Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Intalnirea cu baietelul meu

Intalnirea cu baietelul meu

Email Imprimare

Vreau sa va povestesc momentul in care l-am vazut pentru prima data pe baietelul meu. Stiu ca ati auzit poate sute de astfel de povestiri, dar la mine a fost si putin comic. Am nascut prin cezariana, o operatie cu complicatii si pentru mine, si pentru baietelul meu. Nu l-am vazut la nastere, eu am stat la pat cu dureri cumplite, iar baietelul meu intr-un salon pentru prematuri. Toata lumea ma suna sa ma intrebe cum e, dar nu stiam ce sa spun.

Dupa vreo trei zile de stat la pat, ajutata de o infirmiera, am plecat in sfarsit sa-mi vad baietelul. Am intrat in salon, iar o asistenta plictisita mi-a aratat intr-o directie si a plecat. M-am indreptat emotionata spre un incubator si am vazut un bot mic si neajutorat. Am stat vreo 30 de minute plangand de emotie si de bucurie langa el, i-am vorbit si i-am spus cat de mult il iubesc. Parca ma simtea, pentru ca misca din cand in cand din manuta. Intr-un sfarsit, s-a intors asistenta plictisita si, mirata, mi-a spus: Doamna, nu acela este baietelul dumneavoastra, ci celalalt. Atunci am vazut cativa pasi mai incolo un alt incubator in care ma astepta cuminte minunea vietii mele. Asa a fost prima intalnire cu baietelul meu, cel care mi-a schimbat iremediabil viata in bine (Mariana Munteanu)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.