Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata M-am redescoperit…

M-am redescoperit…

Email Imprimare

M-am gandit ore in sir cu ce v-as putea incanta, ce intamplari minunate sa evoc sau despre ce lucruri care mi-au schimbat firul vietii sa va spun. Si am gasit de cuviinta sa-mi impartasesc bucuria de a deveni mamica cu voi, cei care ne ascultati de fiecare data, cei care ne rasplatiti cu minuni ale naturii, cei care ne faceti sa fim mai buni.

Am 35 de ani si voi fi mamica. Ce dar mai minunat credeti ca as fi putut primi de la viata? Am inceput anul cu cel mai pretios lucru care mi s-ar fi putut intampla si ca sa va spun cum m-a schimbat acest fapt, cred ca e suficient sa precizez ca am capatat o seninatate de invidiat. Daca pana mai acum o luna ma necajeau nesiguranta de la serviciul meu, eternele targete pe care, de altfel, ma straduiesc sa le ating, stresul generat de aspectele cotidiene - niciodata nu esti multumit cu ce ai! -, iata-ma acum un alt om. M-am redescoperit si incerc sa-mi imaginez fiecare moment de viata al puiului de om care m-a facut atat de fericita. Si ador aceasta primavara, care este a noastra, primul nostru martisor, prima imbratisare de la tati, primul cantec duios. Asta am devenit si forta pe care o simt ma face mai puternica, mai calda, mai increzatoare, in ciuda viitorului nesigur care ne pandeste la fiecare miscare. (Clementina Balmus, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.