Joi, 30 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Bucuria de a fi bunica

Bucuria de a fi bunica

Email Imprimare

Bucuria de a fi bunica aici in Romania mea este limitata din punct de vedere financiar, insa este plina de sentimente de fericire. Dragii mei cititori Dacic Cool, nu ne-am mai auzit de mult. Am fost ocupata cu cel mai frumos job din lume, acela de a fi bunica (pentru prima oara). Este atat de frumos cand vezi cum timpul trece in folosul nostru, cum in Romania noastra se pot intampla si lucruri bune, nu numai rele… Iar cel mai frumos lucru este acela de a-ti reintregi familia, ceea ce in ziua de azi nu se mai intampla asa des, din cauza conditiilor limitate pe care le putem oferi copiilor (nepotilor) nostri.

Nepotelul meu a venit pe lume chiar de Mos Niculae (inainte cu o zi), si a fost cel mai frumos cadou din intreaga lume. Sa vezi cum traditiile se duc mai departe, sa simti ca un nou viitor se contureaza in preajma este cel mai frumos lucru. Toate sentimentele din tine se rascolesc. Parca nici nu mai stii ce simti: bucurie, fericire, iubire neconditionata, parca totul e in roz cand vezi ochisorii unui suflet nevinovat si atat de dragalas. Si parca nu numai rautatile din tine dispar, dar apare si dorinta de a face o Romanie mai buna pentru ei, caci ei sunt viitorul nostru, pentru ei trebuie sa ne luptam ca sa cream o Romanie mai buna. O Romanie asa cum merita. (Maria Gherghely)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.