Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Pasiunea mea, aranjamentele florale

Pasiunea mea, aranjamentele florale

Email Imprimare

Recent mi-am descoperit un talent, hobby, nici eu nu stiu exact cum sa-i spun, si anume pasiunea pentru flori si aranjamente florale. De mic copil imi placeau florile, insa nu m-am asteptat sa-mi descopar acest talent acum, dupa 30 de ani. Iubesc florile. Le ador! Florile sunt ca niste fiinte calde, care te asculta, te inteleg... nu vreau sa fac un monolog cu ele, insa ma relaxeaza mult nu numai prezenta lor, ci si sa lucrez cu ele. Poate pentru ca pun prea mult suflet in ceea ce fac… Nu stiu. Insa cert este faptul ca prezenta lor ma linisteste, iar ideile imi vin in cap minut de minut. Si mi le concretizez in aranjamente, buchete etc. Iar cand ceilalti imi admira ''operele de arta florale'' si ma lauda, parca imi creste sufletul, si ma simt fericita si mandra de mine.

Pacat ca florile nu pot vorbi, ar spune multe. Multe despre noi. Nu degeaba se spune ca cel care iubeste florile este un om bun, caci florile te fac mai bun si mai linistit. Te fac sa vezi lumea in alt mod, si oamenii ti se par mai frumosi. Nu exista floare urata, toate sunt frumoase in felul lor, au rolul lor, important este sa le gasim locul potrivit pentru ele. La fel si noi, oamenii, fiecare dintre noi suntem buni la ceva, important este sa stim la ce, sa ne descoperim propriile talente si sa ni le dezvoltam frumos. Va las dragii mei cu speranta ca si voua va plac florile, macar un minut din viata. (Melinda Draghita)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.