Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Traditiile lunii octombrie

Traditiile lunii octombrie

Email Imprimare

Nu stiu despre altii cum sunt, cum gandesc, insa eu am imbratisat cu mare drag sarbatoarea de Halloween, importata din America. De cativa ani incoace, cu ocazia acestei sarbatori, organizez acasa la mine cate o petrecere distractiva, atat pentru copii (copiii mei plus cativa prieteni de-ai lor), cat si pentru adulti (noi plus cativa prieteni de familie). Ne strangem in total 10-15 persoane. Desi casa mea e mica, ne ajung un dormitor, un hol si o bucatarie. Ma ocup din timp de organizare (cam cu doua saptamani inainte), construiesc un intreg concept, creez ornamente, muzica adecvata, costumatii diverse, jocuri distractive, concursuri cu premii (in dormitor), tombola, zona de fotografii (in hol), zona de gustari (in bucatarie).

Per total rezulta o petrecere superdistractiva, cu multe rasete si voie buna, un timp relaxant petrecut alaturi de cei dragi, niste momente in care putem sa dam si noi cei mari in mintea copiilor, sa ne mai reamintim de copilarie, de primavara vietii noastre, cea care ramane in sufletul nostru pentru totdeauna. Toti participantii la petrecerea mea se declara 100% multumiti si de-abia o asteapta cu nerabdare pe urmatoarea. Deja a devenit o traditie. (Mikaela)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.