Joi, 7 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Femei care mi-au fost model

Femei care mi-au fost model

Email Imprimare

Imi face placere sa va impartasesc cateva dintre gandurile mele in ceea ce priveste trei dintre femeile care mi-au fost un model. Nu pot spune ca viata mi-a fost influentata doar de o persoana feminina. Pana la varsta pe care o am, 39 de ani, am invatat de la diferite persoane lucruri care mi-au format personalitatea, am retinut lectii de viata de la cei mai in varsta si, in continuare, iau drept model pe oricine se remarca pozitiv intr-un domeniu convergent cu al meu.

Pot aminti, din perioada adolescentei, cateva personalitati feminine care mi-au dat sfaturi bune si de la care am "furat" principii de viata.
Profesoara de istorie, care mi-a dat incredere sa ma indrept spre meseria pe care tocmai o practic, aceea de cadru didactic, invatandu-ma sa indragesc aceasta meserie, sa stiu sa fiu aproape de copii si problemele lor.
Mirabela Dauer, datorita careia am urmat facultatea, spunandu-mi mereu sa nu ma multumesc cu putin in viata; tot de la dansa am retinut forta si puterea de a razbate in situatiile limita si sinceritatea, care te face apreciat de cei din jur.
Nu intamplator am lasat-o pe mama la urma, deoarece bunatatea, frumusetea sufletului, dragostea impartasita, grija pentru copiii ei, corectitudinea si demnitatea ei au facut din mine o femeie adevarata (zic eu), astfel ca pot si eu, la randul meu, sa ofer altora sfaturi bune. (Felicia Popa)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.