Joi, 7 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Bunica mea

Bunica mea

Email Imprimare

Eu va scriu despre bunica mea, care este un model in viata pentru mine, este cea mai importanta persoana pe care o admir si o consider o adevarata zeita.
Mi-a dat mereu cele mai intelepte sfaturi, foarte logice, este o persoana perfecta din punctul meu de vedere si de aceea o stimez, o apreciez foarte mult si nu pierd nici o ocazie sa ii demonstrez cat este de speciala pentru mine.
Deoarece este in varsta si nu prea mai poate manca prea multe cu proteza, in schimb bea foarte multe sucuri de fructe, ceai si i-as face cadou siropurile Europlant pentru ca ei ii sunt mai folositoare decat mie.
As putea sa vorbesc mult despre bunica mea, dar cred ca ea este mult mai interesanta de ascultat decat descrierea mea. Va doresc tuturor numai bine! (Diana Alexandra)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.