Luni, 5 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Alimentatie Sanatoasa Dieta pe baza de iaurt

Dieta pe baza de iaurt

Email Imprimare

Suntem, multi dintre noi, in cautarea unor diete sanatoase, care sa ne ajute sa slabim - nu neaparat repede, dar constant si fara efectul yo-yo. Cu siguranta, intre aceste diete sanatoase, cea cu iaurt este usor de agreat de aproape toate persoanele cu surplus de greutate care isi doresc sa mai elimine din kilograme. Dieta cu iaurt este excelenta pentru persoanele care consuma cu placere produse lactate. Pentru ca este destul de restrictiva, dar da rezultate bune, se recomanda sa nu fie tinuta mai mult de cinci zile.

Dieta cu iaurt te ajuta la pierderea de grasime, pastrand totusi masa musculara. Vedeta acestei diete este evident iaurtul, cel dietetic, dar in afara de iaurt mai poti consuma si peste sau carne slaba la gratar. Dulciurile, bauturile alcoolice si cele carbogazoase sunt total interzise, iar pentru a-ti mentine starea buna de sanatate trebuie sa bei aproximativ doi litri de apa plata pe zi. Iata doua variante de meniu zilnic ale dietei cu iaurt, pentru o perioada de cinci zile, iar in functie de preferinta poti opta pentru una dintre ele.
Ziua 1. Micul dejun: un pahar cu iaurt dietetic (300 de grame), o felie de paine integrala prajita si un pahar cu suc natural de fructe. Pranzul: un pahar cu iaurt dietetic (300 de grame), o felie de paine integrala prajita si o portie de 200 de grame de peste fiert sau preparat la abur. Cina: un pahar cu iaurt dietetic (300 de grame) si o felie de paine integrala prajita.
Ziua 2. Micul dejun: un pahar cu iaurt dietetic (300 de grame) si o felie de paine prajita de graham. Pranzul: o portie de 200 de grame de carne slaba la gratar (pui sau curcan fara pielita), un pahar cu iaurt dietetic (300 de grame) si doua fructe. Cina: o chifla de graham si un pahar cu iaurt dietetic (300 de grame).
Ziua 3. Micul dejun: un pahar cu iaurt dietetic (300 de grame), o felie de paine integrala prajita si un pahar cu suc natural de fructe. Pranzul: o portie de 200 de grame de peste la gratar sau preparat la abur, un pahar cu iaurt dietetic (300 de grame) si o felie de paine integrala prajita. Cina: un pahar cu iaurt dietetic (300 de grame) si o felie de paine integrala prajita.
Ziua 4. Micul dejun: un pahar cu iaurt dietetic (300 de grame) si o felie de paine de graham prajita. Pranzul: un pahar cu iaurt dietetic (300 de grame), o portie de 200 de grame de carne slaba (pui sau curcan fara pielita) la gratar si doua fructe. Cina: o portie de 200 de grame de peste la gratar si o chifla de graham.
Ziua 5. Micul dejun: un pahar cu iaurt dietetic (300 de grame), o felie de paine integrala prajita si un pahar cu suc natural de fructe. Pranzul: un pahar cu iaurt dietetic (300 de grame), o felie de paine integrala prajita si o portie de 200 de grame de peste fiert. Cina: un pahar cu iaurt dietetic (300 de grame) si o felie de paine integrala prajita.
Dieta cu iaurt este recomandata numai persoanelor sanatoase si este interzisa celor care sufera de diverse tipuri de ulcer, gastrita sau celor care se confrunta cu disfunctii ale stomacului.

Puteti citi continuarea pe antenasatelor.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.