Luni, 5 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Alimentatie Sanatoasa Fructele, arme puternice pentru sanatate

Fructele, arme puternice pentru sanatate

Email Imprimare

Afinele contin acid elagic si inhiba dezvoltarea tumorilor canceroase. Culorile atat de diverse ale fructelor sunt extrem de importante pentru sanatatea corpului nostru. Tocmai datorita acestor pigmenti, fructele se transforma in cele mai puternice arme anticancer. Numeroase cercetari au scos la iveala capacitatea anumitor fructe de a inhiba angiogeneza, adica procesul prin care se impiedica dezvoltarea tumorilor, infometand celulele afectate si impiedicand formarea unor vase noi de sange care hranesc cancerul.

Iata o lista cu cele mai puternice fructe care combat cancerul si care ar fi bine sa fie consumate zilnic:
1. Afinele. Le gasim acum in piata si sunt considerate superalimente cu un puternic efect anticancerigen. Ele combat cancerul deoarece contin antocianidina, proantocianidina si acid elagic, doua ingrediente care stimuleaza mecanismele de eliminare a substantelor cancerigene. De asemenea, tot aceste trei substante care se regasesc in afine si in celelalte fructe de padure (mure, zmeura, capsuni, coacaze, merisor) stimuleaza apoptoza, adica moartea celulelor canceroase, dupa cum sustine medicul David Servan Schreiber in cartea sa “Anticancer”. “In testele de laborator, aceste molecule au o actiune eficienta asupra unei serii intregi de culturi de celule canceroase, in special asupra celor reprezentand cancerul de colon”, explica medicul.
2. Rodiile. Rodiile sunt recunoscute de mii de ani pentru capacitatea lor de a reduce dezvoltarea cancerului la prostata. Consumate ca atare sau sub forma de suc, rodiile nu trebuie sa lipseasca din meniul zilnic, deoarece au proprietati antiinflamatorii si antioxidante.

Puteti citi continuarea pe www.antenasatelor.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.