Marti, 11 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Frumusete Si am spus da. O poveste de iubire & Love to the Fullest

Si am spus da. O poveste de iubire & Love to the Fullest

Email Imprimare

Doua femei celebre din SUA au fost catalizatorii dublei lansari de joi, 24 februarie: Elizabeth Gilbert si Reese Witherspoon. La Cafepedia s-au strans o parte din echipa Editurii Humanitas si a Companiei Avon, ziaristi, librari si bloggeri, intr-o seara care a adus impreuna cartea Si am spus da. O poveste de iubire si parfumul Love to the Fullest.

Invitatii serii au fost Mihaela Spineanu-Franck, unul dintre primii cititori ai cartii, in varianta ei din limba engleza, si formatia Aeroport, care a sustinut un concert unplugged. Elizabeth Gilbert continua in viata reala, apoi si in scris, povestea de dragoste din Mananca, roaga-te, iubeste intr-o directie care a surprins-o in primul rand pe ea.
Casatoria anuntata inca din titlu, o institutie ale carei limite autoarea le mai incercase o data, este motivul noilor calatorii prin lumea larga, prin istorii si geografii umane bine documentate, curioase, diverse si uneori stranii.
Alaturi de aceste „inserturi socio-istorice”, cum le numeste Gilbert, cartea este completata de picanterii si nelinisti din relatia lui Liz si Felipe, care recompun psihologia unui cuplu relaxat in armonia nou gasita impreuna, dar luat pe nepregatite de regulile administrative ale Statelor Unite.
Apa de parfum Love to the Fullest, semnata de ambasadoarea Globala Avon Reese Witherspoon si disponibila in brosura Avon incepand din luna aprilie 2011 este o expresie a sensibilitatii artistei si a firii sale romantice, o aroma in care notele de cirese negre si acordurile de casmir se impletesc intr-o simfonie de note oriental florale. Acest parfum face parte din trilogia Expressions by Reese Witherspoon, sub umbrela careia in anul 2011 vor mai fi lansate doua ape de parfum.
Cartea Si am spus da. O poveste de iubire de Elizabeth Gilbert si apa de parfum Love to the Fullest de la Avon transmit femeilor din intreaga lume acelasi mesaj: zilele din viata trebuie sa fie lipsite de regrete si pline de iubire, optimism si incredere.


 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.