Vineri, 19 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Memo On de la Ayurmed, pentru memorie de elefant si… zile pline de optimism

Memo On de la Ayurmed, pentru memorie de elefant si… zile pline de optimism

Email Imprimare

Ce ne putem dori mai mult decat o atitudine optimista, capacitatea de a depasi stresul, o acuitate intelectuala crescuta, o memorie de elefant, perspicacitate si viziune? Sunt doar cateva dintre atuurile pe care ni le confera tabletele Memo On de la Ayurmed, ce contin renumita planta ayurvedica Bacopa monnieri ce si-a dovedit eficacitatea ca planta esentiala pentru sanatate, fiind utilizata timp de milenii, deja din perioada vedica, precum si in studiile clinice si de laborator din ultimele decenii. Datorita fortei de vitalizare a intregului organism si a puterii de a conferi armonie prin echilibrarea raporturilor corp-minte-suflet, aceasta planta-minune era consumata de vechii yoghini atat pentru intarirea trupului, cat si pentru deschiderea mintii. Iar actiunile profunde, esentiale, la nivel celular si mai ales asupra celulei nervoase au fost acum confirmate de cercetarile ultimelor decenii. Revitalizarea functiilor cerebrale se realizeaza atat prin eliminarea blocajelor si a toxinelor, cat si prin hranirea si revitalizarea celulei cerebrale.

Sustinand organismul in ansamblul lui, inclusiv ficatul, rinichii si sistemul cardiovascular, si normalizand presiunea arteriala, reducand stresul oxidativ, tonificand sistemul muscular si prezentand importante calitati antiinflamatorii si analgezice, produsul Memo On de la Ayurmed aduce o contributie esentiala pentru capacitatea noastra de a depasi stresul, de a ne regasi optimismul.
Fiind supusi in permanenta stresului si multiplelor incertitudini, avem nevoie de un ajutor in sustinerea randamentului intelectual, a memoriei si a puterii de concentrare, iar aceasta joaca un rol important atat din punct de vedere al rezultatelor pe care le vom obtine, cat si al increderii in noi insine, al optimismului de care vom putea da dovada. Esential, pentru tinerii care se confrunta cu examene si concursuri, acestea sunt de fapt elemente vitale pentru fiecare dintre noi. Sustinerea celulei cerebrale este esentiala la orice varsta, inclusiv la varsta a treia, cand ne confruntam cu riscul unor boli grave, precum Alzheimer. Ce ne putem dori mai mult decat sa incetinim efectele imbatranirii? Pentru aceasta trebuie sa imbunatatim calitatea somnului si sa ne relaxam, sa eliminam starea de stres si tensiunea la nivelul intregului corp.
Toti ne dorim sa beneficiem de o crestere a rezistentei si a resurselor de energie ale organismului. Asadar, este vital pentru noi sa stimulam si sa protejam in acelasi timp functiile cerebrale, capacitatile cognitive, forta de focalizare si atentia, capacitatea de concentrare, memoria, randamentul intelectual. Pentru ca succesul este conditionat de luciditate, de o stare de confort, de un plus de energie in timpul zilei si de relaxarea sistemului nervos central. Iar depasirea stresului si un plus de optimism conditioneaza calitatea vietii. De aceea, pentru o viata de succes traita cu optimism si fara stres avem nevoie de un ajutor de nadejde precum Memo On de la Ayurmed, un produs in acelasi timp traditional si moden.

Mai multe despre produsul Memo On si despre celelalte remedii naturale ayurvedice marca Ayurmed puteti gasi accesand siteurile: www.ayurmed.ro si www.star-ayurveda.ro.

Va invitam sa aflati mai multe despre produsul Memo On si din materialul video urmator.Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.