Marti, 9 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Nucile, hrana nutritiva care mentine organismul sanatos

Nucile, hrana nutritiva care mentine organismul sanatos

Email Imprimare

Consumul de nuci are un rol deosebit de important pentru mentinerea sanatatii, dar si pentru a trata sau ameliora o serie de boli. O hrana nutritiva, care mentine sistemul circulator sanatos si ofera vitamine si minerale importante in dieta. Nucul este plin cu acizi grasi esentiali. Beneficiile de sanatate includ o reducere a colesterolului rau in organism, o imbunatatire a metabolismului si controlul diabetului.

Alte beneficii importante pentru sanatate ale nucilor provin din faptul ca aceste fructe cu coaja lemnoasa au proprietati antiinflamatoare, ajuta la gestionarea greutatii si la stimularea starii de spirit. Se crede, de asemenea, ca consumul de nuci incetineste raspandirea cancerului. Consumul a cateva nuci in fiecare zi ar putea reduce riscul decesului provocat de diabet, cancer sau infarct.
Cercetatorii olandezi au subliniat beneficiile pentru sanatate la persoanele care mananca aproximativ 10 grame de nuci sau alune zilnic. Profesorul Piet van den Brandt, care a condus studiul la Universitatea Maastricht, a declarat ca rezultatele obţinute sunt "remarcabile". Un consum mai mare nu a fost insa asociat cu o reducere sporita a riscului mortalitaţii, a adaugat el.

Sursa: Antena Satelor

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.