Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Ceaiurile medicinale

Ceaiurile medicinale

Email Imprimare

Plantele medicinale binecunoscute de-acum mii si mii de ani, fostele plante de leac ale secolelor trecute, valorizate in lumea satului, precum si in manastiri, ce au stat la baza medicinei de-a lungul mileniilor si pentru care dacii erau laudati in vremea lor de carturarii acelor timpuri stravechi, au reintrat treptat in ultimele decenii in actualitate. In mod firesc, pentru ca traditia a inceput sa fie verificata, certificata si intarita de studiile clinice si de laborator. Iar plantele medicinale nu vin cu acel lant nesfarsit de contraindicatii ale medicamentelor de sinteza, ci dimpotriva, ele, pe langa beneficiile aduse in cazul unei afectiuni, vin sa ne sustina si sa ne protejeze organismul in intregul lui. Iar ceaiurile prezinta marele avantaj ca ne permit sa utilizam plantele in forma lor naturala, plante uscate ce nu au fost supuse nici unui alt tratament.

Evident, si aici este important de unde procuram aceste plante, caci este esential de stiut cum, cand si de unde au fost culese plantele si cum au fost uscate, sortate si impachetate. In plus, efectele plantelor depind si de modul in care le ajutam sa-si potenteze efectele prin cuplarea lor conform unor retete traditionale sau atent elaborate. Iar din acest punct de vedere, cei de la Faunus Plant, pasionati de tot ce inseamna plante medicinale si aromatice, le prelucreaza manual folosind doar principii active naturale, fara sa faca apel la nici un fel de aditivi alimentari, conform unor retete originale si traditionale atent selectionate.
In Evul Mediu, ceaiurile constituiau principalul remediu pentru nenumarate boli. In prezent, calitatile lor terapeutice sunt recunoscute prin numeroase studii, iar in Romania, accesul la acest tip de medicina este favorizat de bogatia resurselor naturale. Exista diverse combinatii de plante care pot vindeca sau ameliora cele mai variate afectiuni si pe care le putem consuma sub forma de ceai sau infuzie. Plantele prezinta proprietati calmante, relaxante, antibacteriene, digestive, capabile sa regleze activitatea tuturor organelor, sa previna si sa trateze marea majoritate a afectiunilor cu care ne putem confrunta. Pentru a le spori eficacitatea, ele pot fi asociate pe baza proprietatilor lor similare sau complementare. Exista diverse combinatii de plante care pot vindeca sau ameliora cele mai variate afectiuni si pe care le putem consuma sub forma de ceai sau infuzie.
Specialistii de la Faunus Plant ne ofera atat ceaiuri obtinute dintr-o singura planta, precum Ceaiul de Limba Cerbului, un excelent diuretic, astringent, calmant si cicatrizant, Ceaiul de Marul Lupului, un regenerator al pielii, cicatrizant, antibacterian si antiseptic, sau Ceaiul Napraznic, astringent, hemostatic, antimicrobian, diuretic si hipotesiv, dar mai ales ceaiuri realizate dintr-un ansamblu de plante atent selectionate conform unor retete cu eficacitate dovedita.
Astfel, pentru un stomac sanatos si o digestie perfecta, gasim Ceaiul Gastricus, un excelent antispastic, astringent, antiinflamator si cicatrizant, ce diminueaza aciditatea.
Pantru a mentine glicemia in limite normale gasim Ceaiul Gliconormus, un hipoglicemiant ce stimuleaza functiile pancreasului si contribuie la mentinerea nivelului glicemiei in limite normale.
Pentru un ficat sanatos si o bila activa, Faunus Plant ne ofera Ceaiul Hepatobiliarus, un eficient tonic hepatic, hepatoprotector si coleretic-colagog, un amestec de plante medicinale ce contribuie la functionarea normala a ficatului si a vezicii biliare.
Pentru a obtine o silueta ideala ne poate fi de folos Ceaiul Siluetus, ce contribuie la scaderea in greutate si mentinerea unei greutati corporale normale prin favorizarea arderii grasimilor, diureza si laxatie.
Pentru o prostata sanatoasa, pacientii pot apela la Ceaiul Prostatus, cu puternice efecte antiinflamatoare, dezinfectant, diuretic si antiseptic urinar.
Pentru rinichi sanatosi gasim Ceaiul Renalus, un excelent diuretic, antiseptic urinar, antiinflamator si depurativ, ce creste eliminarea acidului uric.
Faunus Plant vine si in sprijinul sistemului nostru cardiovascular. Astfel, pentru o inima sanatoasa ne ofera Ceaiul Cardiacus, un tonic cardiac, sedativ nervos, hipotensiv, vasodilatator, coronarodilatator, antiseptic si antispastic. Pentru o circulatie sanatoasa ne ofera Ceaiul Circulatorus, care imbunatateste activitatea circulatorie, creste rezistenta capilarelor si are efecte antivaricoase, pentru o tensiune normala, Ceaiul Normotensius, cu efecte hipotensive si un excelent antiaritmic si sedativ nervos, iar pentru pastrarea colesterolului in limite normale Ceaiul Colesterolus, cu efect hipocolesterolemiant si hipolipemiant.
Cei cu probleme respiratorii pot apela la Ceaiul Respiratorus, cu efect expectorant, antitusiv, antispastic, antiinflamator si antiseptic, in timp ce in cazul hemoroizilor putem apela la Ceaiul Hemorodalus, cu efect antiinflamator, cicatrizant, antibacterian, laxativ si antiseptic.
Pentru un aparat genital feminin sanatos, Faunus Plant a elaborat Ceaiul Ginecologicus, cu efect antiinflamator, cicatrizant, antibacterian si antiseptic.
Nu au fost uitate nici problemele legate de sistemul nervos. Astfel, pentru un sistem nervos sanatos gasim Ceaiul Nervocalmus, un excelent calmant, antidepresiv si sedativ nervos, iar pentru o tiroida sanatoasa putem apela la Ceaiul Tiroidianus.
Cei de la Faunus Plant nu au uitat nici de nevoia noastra de a ne bucura de o piele sanatoasa, purificata si detoxifiata, pentru care ne-au pregatit Ceaiul Dermatofitus, un excelent depurativ, cicatrizant, antibacterian, antimicotic, antiseptic si antiinflamator.
Puteti asadar alege ceaiurile Faunus Plant, realizate din plante medicinale din zona Muntilor Apuseni, culese si prelucrate manual, cu respect pentru natura si pentru consumatori. Merita sa le descoperiti! Si veti vedea cat bine va vor face! Sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Mai multe despre ceaiuri si despre celelalte remedii naturale marca Faunus Plant puteti gasi accesand site-ul faunusplant.ro.
Va invitam sa aflati mai multe despre ceaiurile Faunus Plant si din materialul video urmator, material pe care - daca il urmariti - veti constata ca veti putea participa si la un concurs cu 5 premii Faunus Plant.
Mai multe informatii despre remedii naturale gasiti si pe pagina de facebook Cecilia Caragea.
Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.