Duminica, 13 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale De la cititori: Preparate farmaceutice antialgice, antiinflamatoare, antireumatismale, revulsive

De la cititori: Preparate farmaceutice antialgice, antiinflamatoare, antireumatismale, revulsive

Email Imprimare

Cititorii nostri continua sa ne trimita retetele unor remedii naturale originale, concepute chiar de ei. Sunt solutii interesante, pe care le impartasim cu dumneavoastra, pentru ca, nu-i asa, informatia trebuie sa circule. Mai ales atunci cand este utila! Daca doriti sa luati legatura direct cu cititorii nostri colaboratori, o puteti face simplu, contactandu-i la adresele pe care le gasiti la final.

Stimata redactie Dacic Cool, va prezint cateva formule de preparate antialgice, antiinflamatoare, antireumatice, antigutoase si revulsive, concepute de mine.


1. Gel de oase

Proprietati: antialgic, antiinflamator, antireumatic, antigutos, revulsiv.
Compozitie: extract moale de ardei iute (Chilli); extract de tataneasa; salicilat de metil; lidocaina; ibuprofen 5%; baza de gel q.s.ad.
Utilizari: dureri "usoare si medii" reumatice si articulare, entorse, contuzii, crampe musculare, viroze de sezon.
Mod de folosire: aplicatii in strat subtire, prin masaj circular, pe locurile afectate (dureroase) x 1-3 ori/zi sau la nevoie. Preparatul intra rapid in piele, drept care nu este indicat pentru masaj prelungit. Nu lasa urme grase dupa folosire. Cutii a 60 g = 10 lei; 100 g = 16 lei; 170 g = 26 lei.
A nu se folosi de catre persoanele care se stiu sensibile (alergice) la unul din componentele preparatului, valabil 18 luni de la data prepararii.


2. Vaselina de oase
Are aceleasi proprietati, aceeasi compozitie, cu o singura modificare, in care baza de gel este inlocuita cu baza de unguent. Aceasta varianta este conceputa pentru persoanele care prefera masajul prelungit si pentru terapeuti care practica masajul terapeutic, deoarece aceasta varianta cu baza de unguent este onctuoasa si pretabila pentru a se folosi la masaj prelungit. Cutii a 50 g = 9 lei; 80 g = 15 lei; 135 g = 22 lei.

3. Gel (Unguent) cu namol de Techirghiol
Proprietati: antialgic, antiinflamator, antireumatic, antigutos, revulsiv.
Compozitie: extract din namol sapropelic de Techirghiol; extract de ardei iute (Chilli); extract de tataneasa; camfor; salicilat de metil; lidocaina; ibuprofen 5%; baza de gel (baza de unguent) q.s.
Cutii cu gel a 60 g = 15 lei; 100 g = 25 lei; 170 g = 35 lei.
Cutii cu unguent a 50 g = 15 lei; 80 g = 20 lei; 135 g = 30 lei.
Utilizari: dureri (medii si puternice) si inflamatii reumatice si articulare, entorse, contuzii, guta, crampe sau febra musculara.
Mod de folosire: aplicatii in strat subtire, prin masaj circular, pe locurile afectate (dureroase) x 1-3 ori/zi sau la nevoie.
A nu se folosi de catre persoane care se stiu sensibile (alergice) la unul din componentele preparatului valabil 18 luni de la data prepararii.


4. Gel (Unguent) cu venin de albine si namol de Techirghiol
Proprietati: puternic antialgic, antiinflamator, antireumatic, antigutos, antiartrozic, antiartritic, revulsiv, decontracturant muscular.
Compozitie: venin de albine; extract din namol sapropelic de Techirghiol; extract de tataneasa; tinctura de Untul Pamantului; tinctura de Capsici (Chilli); tinctura de sunatoare; salicilat de metil; camfor; lidocaina; ibuprofen 5%; baza de gel (unguent) q.s.ad.
Utilizari: dureri (puternice si foarte puternice) si inflamatii reumatice, articulare, abarticulare, entorse, contuzii, guta, crampe musculare.
Mod de folosire: aplicatii in strat subtire, prin masaj circular, pe locurile afectate (dureroase) x 1-3 ori/zi sau la nevoie.
A nu se folosi de catre persoanele care se stiu sensibile (alergice) la unul din componentele preparatului valabil 18 luni de la data prepararii.
Cutii cu gel a 60 g = 35 lei; 100 g = 60 lei; 170 g = 100 lei.
Cutii cu unguent a 50 g = 30 lei; 80 g = 45 lei; 135 g = 85 lei.
(Paul Tismash, Foto: www.freeimages.com)

Cei interesati de detalii si comenzi puteti vizita site-ul aroma-tis.ro sau il puteti contacta pe domnul farmacist Paul Tismas la numarul de telefon 0752.84.50.50, pe adresa de e-mail Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la adresa postala: Farmacia Aroma-tis, Localitatea Dorna Arini nr. 89C, Cod Postal 727200, Judetul Suceava.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.