Marti, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Articole Laptisorul de matca pur si crud - asa cum a fost cules din stup

Laptisorul de matca pur si crud - asa cum a fost cules din stup

Email Imprimare

Laptisorul de matca este, fara indoiala, un remarcabil sustinator al sanatatii, ajutand in combaterea a numeroase afectiuni, dar si in profilaxia anumitor boli. El completeaza nivelul de substante necesare echilibrului organismului, contribuind astfel la evitarea dezechilibrelor. Pe piata exista multiple forme de prezentare a laptisorului de matca (in forma pura si cruda, liofilizat, in fiole de baut sau amestecat cu alte produse apicole). Dintre toate aceste forme de prezentare, cea mai indicata este forma pura si cruda (chiar asa cum se consuma si in stup), intrucat numai astfel actiunea laptisorului de matca este maxima. Pentru o eficacitate si mai mare, se recomanda absorbtia sublinguala.

Aceasta zona este foarte bine vascularizata, iar mucoasele de sub limba absorb imediat substantele si le distribuie, cu ajutorul fluxului sanguin, in punctele unde exista dezechilibre. Este cea mai eficienta modalitate de administrare a laptisorului de matca, intrucat acesta patrunde in organism pe calea cea mai rapida, fara sa sufere alte transformari. Este recomandat ca laptisorul de matca sa se tina cel putin un minut sub limba (este de ajuns pentru ca toate principiile active sa inceapa sa actioneze).
Laptisorul de matca trebuie achizitionat numai de la apicultori autorizati sau din magazinele de specialitate, unde, desigur, sunt respectate conditiile de pastrare ale produselor apicole. Cumparate din magazine unde aceste conditii nu sunt indeplinite, laptisorul de matca pur si crud isi pierde calitatea principiilor active, astfel incat devine o substanta lipsita de calitati terapeutice, o substanta care nu ajuta la nimic. Intervalul de timp dintre momentul recoltarii si momentul in care se conserva trebuie sa fie foarte scurt, in caz contrar, intreaga pleiada de calitati a laptisorului de matca este pierduta.
Procedura de recoltare a laptisorului de matca din stup nu este una usoara si la indemana oricui, asadar este necesar ca achizitionarea sa se faca numai de la furnizori autorizati, care sunt familiarizati atat cu procedurile de recoltare, cat si cu conditiile de pastrare a produselor apicole. Pentru ca este foarte fragil in stare pura si cruda, laptisorul de matca trebuie pastrat obligatoriu la frigider. Daca nu mai are culoarea alb-galbui, ci a devenit gri spre negru, inseamna ca nu au fost respectate conditiile de pastrare, asadar nu mai este util organismului in nici un fel. Este bine sa verificati intotdeauna daca recipientul in care este laptisorul de matca pur si crud pe care aveti intentia sa il cumparati este sigilat, daca nu a fost depozitat la soare (razele UV distrug toate substantele benefice ale acestui elixir).
Iata de ce este nevoie sa achizitionam atat laptisor de matca, cat si alte produse apicole numai de la apicultori cu adevarat pasionati, care sunt foarte bine informati si isi fac meseria pana la capat. Magazinele apicole din care se achizitioneaza laptisor de matca trebuie sa respecte conditii optime de igiena, de sigilare a produselor si de temperatura, fiecare produs avand cerinte diferite. Se pot achizitiona produse apicole si din magazine apicole online, iar in cazul laptisorului de matca pur si crud se recomanda transportul prin curierat rapid, astfel incat timpul de transport sa nu fie foarte mare si sa altereze calitatile acestui produs miraculos. Recipientul in care este pus laptisorul de matca pur si crud trebuie sa fie izoterm, sigilat si corect ambalat, astfel incat sa nu fie pusa in pericol integritatea produsului, ci sa fie pastrate intocmai calitatile pe care le are atunci cand este folosit de catre regine in stup.
Odata ajuns la consumator, acesta trebuie sa stie ca, pentru a fructifica la maximum beneficiile laptisorului de matca pur si crud, trebuie sa il pastreze in continuare la frigider. Curele cu laptisor de matca sunt recomandate atat pentru profilaxie, cat si pentru combaterea unor afectiuni. O cura cu acest elixir presupune administrarea a unui gram de laptisor de matca dimineata, pe stomacul gol, in scop preventiv, si de doua sau chiar trei ori pe zi atunci cand este vorba de combaterea afectiunilor respiratorii, de stimularea imunitatii, de combatere a infertilitatii, de reglare a tensiunii arteriale, a afectiunilor articulare sau reumatice, dar si de inlaturare a starii de oboseala sau a stresului.
Pentru o eficacitate maxima, se recomanda curele de profilaxie de cel putin 30 de zile, cate un gram pe zi, dimineata, inainte de micul dejun, iar ca ajutor in combaterea unor afectiuni, sunt necesare cure intensive, de cate 3 g pe zi, in trei reprize, pana la refacerea completa a organismului. Pentru ca in ultima vreme exista pe piata numeroase produse apicole, consumatorul trebuie sa se informeze cat mai bine, sa stie care sunt caracteristicile unui produs apicol natural, astfel incat sa achizitioneze un produs natural care sa ii satisfaca asteptarile si sa ii remedieze problemele de sanatate pe care le are. (www.freeimages.com)

Remedii naturale de calitate, disponibile pe www.magazin.daciccool.ro. Pentru mai multe informatii sau pentru comenzi, puteti scrie pe adresa de e-mail  Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  sau puteti suna la numerele de telefon 021.225.05.07 si 0787.88.46.05 (de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 18.00).

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.