Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate 3 reguli de aur ca sa iti intaresti sanatatea mentala

3 reguli de aur ca sa iti intaresti sanatatea mentala

Email Imprimare

Numeroase studii au demonstrat ca petrecerea timpului in aer liber si exercitiile fizice regulate sunt benefice pentru sanatatea noastra mentala. Intelegerea si acceptarea vietii, precum si atentia acordata stilului de viata, contribuie la intensificarea energiei mentale, care aduce cu sine echilibrul psihic si pastrarea intacta a memoriei. O mentalitate echilibrata va imbunatati sanatatea fizica prin inlocuirea oricaror ganduri negative care pot sa scada stima si increderea fata de propria persoana.

Lyndsay Flagel, specialist in comunicare, explica care sunt exercitiile ce imbunatatesc sanatatea creierului. Aceste exercitii ajuta la alungarea „deseurilor†din mintea noastra si concentrarea atentiei asupra lucrurilor ce ne-au scapat de sub control. Concentrandu-ne pe ceea ce putem controla, cum ar fi dieta si exercitiile fizice, ne putem energiza creierul in mod substantial.

1. Controleaza-ti dieta!
Trebuie sa fii constient de faptul ca felul in care arati este oglinda felului in care te hranesti. Gradul de constientizare al dietei de zi cu zi ar trebui sa iti intre in rutina, pentru ca numai astfel ii poti verifica rezultatele. Asumarea si constientizarea unei alimentatii sanatoase te vor motiva si te vor ajuta sa ai un echilibru interior.

2. Alunga gandurile negative!
Asumarea unui nou stil de viata, in care rezultatele nu apar imediat, poate fi descurajator. De aceea este necesar sa inlocuiesti gandurile negative cu afirmatii pozitive si vei constata ca rezultatele vor aparea mai devreme decat te asteptai. Zi de zi, aminteste-ti ca esti frumoasa, amuzanta, inteligenta... daca esti descurajata, respira si gandeste-te la ceea ce ai realizat. Ai mancat sanatos, ti-ai facut timp pentru miscare fizica, ai avut randament la serviciu? Daca raspunsurile sunt afirmative, ai reusit sa atragi gandurile pozitive, ceea ce inseamna ca esti pe drumul cel bun!

3. Toleranta
Cu totii simtim disconfort atunci cand este nevoie sa facem ordine in viata noastra. Practicarea fortei mentale trebuie sa te faca sa simti partea pozitiva a sentimentelor si emotiilor pe care le traiesti. Inainte de a spune vreau sa fiu puternic, incepe cu exercitii care imbunatatesc puterea mintii, cum ar fi imi doresc sa fiu puternic. Adoptarea fortei mentale este o practica pentru tot parcursul vietii. Este nevoie de determinare si stabilitate. Trebuie insa sa tii cont de faptul ca rezultatele au nevoie de timp!

Sursa: www.antenasatelor.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.