Marti, 5 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Marea si soarele, remediul perfect in combaterea insomniei

Marea si soarele, remediul perfect in combaterea insomniei

Email Imprimare

Daca ai probleme cu insomnia, afla ca oamenii de stiinta au gasit remediul perfect in combaterea conditiei. Cercetatorii britanici au ajuns la concluzia, in urma unor studii, ca marea ne ofera numeroase beneficii, actionand ca un remediu perfect impotriva insomniei. Oamenii de stiinta din Marea Britanie le recomanda persoanelor care sufera de tulburari de somn sa mearga cat mai des la mare. Climatul marin are efecte benefice asupra sistemului nervos. De asemenea, privitul indelung al apei marii ajuta la eliminarea stresului acumulat. Persoanele care sufera de boli cardiovasculare si de circulatie defectuoasa a sangelui trebuie sa petreaca cat mai mult timp in statiunile si sanatoriile de la mare.

Marea are efecte benefice asupra persoanelor care sufera de hipertensiune, contribuind la scaderea tensiunii arteriale. Persoanelor hipertensive li se recomanda sa petreaca cat mai mult timp in climatul marin, care ajuta la scaderea tensiunii si duce la aparitia senzatiei de somnolenta. Aceste persoane se simt minunat la mare, dorm suficient si profund. De asemenea, briza marii contribuie la reglarea functiilor cailor respiratorii, transformandu-le in mult mai rezistente la virusi si boli, intarind imunitatea, creand o prima bariera impotriva bolilor pe parcursul intregului an.
Medicii recomanda ca atunci cand ne hotaram sa mergem intr-o vacanta sa optam in primul rand pentru un sejur la mare. De asemenea, cercetatorii britanici ne amintesc ca in timpul unui sejur la mare ar trebui sa inotam zilnic foarte mult sau sa facem sport chiar pe malul marii. Specialistii le recomanda celor care locuiesc in zonele limitrofe marii sa gaseasca mereu refugiu la mare, dupa o zi grea de munca pentru a elimina stresul.

Sursa: Antena Satelor

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.