Marti, 5 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Clinicile Dr. Leahu s-au extins si in Timisoara

Clinicile Dr. Leahu s-au extins si in Timisoara

Email Imprimare

Clinicile dentare Dr. Leahu au intrat pe piata serviciilor stomatologice din Timis, deschizand cea de-a sasea clinica din retea si cea de-a doua din afara Bucurestiului. Serviciile noului centru stomatologic sunt accesibile publicului in Timisoara, pe Strada Cozia, nr. 71. Decizia vine pe fondul cresterii pietei locale cu peste 20%, judetul situandu-se pe locul trei la nivel national dupa cifra de afaceri totala a celor 200 de companii active din domeniu, numarul angajatilor si rezultatul net inregistrat in 2017 al acestora, de aproximativ 15 milioane de euro.

Cu o investitie totala de 1.150.000 euro, atat in bunurile imobiliare si amenajari, cat si in echipamente, Clinica Dr. Leahu din Timisoara este dotata cu noua cabinete de ultima generatie si cu un centru de radiologie, respectand standardul retelei.
Timisoara este al doilea pas pe care il facem in extinderea nationala, ca parte a planului nostru de investitii pe termen mediu in viitorul acestei industrii. Ne dorim ca de serviciile noastre stomatologice si de aparatura de ultima generatie sa beneficieze cat mai multi pacienti. Tocmai de aceea, aducem sanatate reala si o experienta exceptionala a pacientului si in vestul tarii, in Timisoara. Este un pas important catre planul nostru de a ajunge la 25 de clinici in tara in urmatorii ani, declara dr. Ionut Leahu, fondatorul Clinicilor dentare Dr. Leahu.
Pacientii se vor bucura de cele mai rapide si eficiente tratamente, realizate de medici specializati in chirurgie, protetica, endodontie, pedodontie, ortodontie, ce lucreaza cu cea mai moderna aparatura din domeniu. Totodata, cei care trec pragul Clinicii Dr. Leahu vor putea sa obtina tratamente personalizate.
Echipa noastra de specialisti va fi la dispozita celor care doresc refacerea intregii danturi in doar 24 de ore cu ajutorul sistemului de implanturi dentare Sky Fast&Fixed de la Bredent. In plus, pacientii care nu au suficient os si pentru care nu mai exista alta varianta de a avea dinti ficsi, vor putea opta pentru cea mai complexa interventie stomatologica chirurgicala, implanturile zigomatice, fixate in oasele pometilor. Prin cele 5 000 de implanturi realizate pana acum, pacientii ne pot investi cu toata increderea, completeaza dr. Ionut Leahu.
Reteaua Clinicilor Dr. Leahu este formata, in acest moment, din sase clinici, alaturi de Timisoara fiind cele patru centre din Bucuresti si clinica din Pitesti. Reteaua are peste 170 de angajati, dintre care 60 de medici, si un portofoliu complex de solutii si cazuistica, construit in cei sapte ani de existenta, pentru cateva zeci de mii de pacienti,
Pentru mai multe detalii, puteti accesa www.cliniciledrleahu.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.