Joi, 11 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Articole Programari online pentru testele COVID-19 prin aplicatia Ziora

Programari online pentru testele COVID-19 prin aplicatia Ziora

Email Imprimare

Ziora, platforma online pentru administrarea programarilor, dar si a intregii afaceri, folosita in special in saloane de infrumusetare, wellness, domeniul sanatatii si service-uri auto, va oferi abonament gratuit timp de trei luni clinicilor medicale care realizeaza teste pentru determinarea infectiei cu SARS-CoV-2 (noul coronavirus). Astfel, clientii persoane fizice se pot programa online, rapid, fara sa mai astepte timp indelungat in call center.
Accesul gratuit al clinicilor in platforma este oferit incepand cu 1 decembrie. De asemenea, accesul gratuit este pentru toate tipurile de teste si analize oferite de clinicile medicale, singura cerinta este ca acestea sa ofere si testare pentru detectia virusului SARS-CoV-2, care determina infectia cu coronavirus. Utilizarea aplicatiei este gratuita in mod continuu pentru pacienti/persoane fizice, in timp ce pentru clinici si cabinete medicale abonamentul este fara plata timp de trei luni. In mod obisnuit, utilizarea platformei timp de o luna de catre o companie costa incepand de la 100 de euro, suma depinzand de numarul de utlizatori si de volumul programarilor.
In ultimele luni sunt realizate aproape zilnic in jur de 30.000 de teste pentru detectarea infectiei cu SARS-CoV-2, iar aproximativ o treime la cerere, adica teste pentru care este nevoie de programare. Programarile telefonice nu doar ca necesita foarte mult timp de asteptare din partea pacientilor, dar pun si o presiune foarte mare pe call centerele clinicilor. Speram ca prin aceasta initiativa sa venim in ajutorul cabinetelor, dar si al pacientilor, afirma Marius Chirita, cofondator al Ziora Business IT, compania care a dezvoltat aplicatia Ziora.
Ziora este o solutie lansata in 2016 de catre Marius Chirita, Irinel Birsan si Catalin Balinisteanu. Anul acesta s-au alaturat business-ului Silviu Chirita si Lucian Rotar, antreprenor in serie si investitor din comunitatea TechAngels, cu peste 20 de ani de experienta in domeniul IT&C, atat in tara, cat si in strainatate. Ziora este un software dedicat administrarii afacerilor folosit in saloane de infrumusetare sau de tip SPA, service-uri auto, sali de sport, cabinete medicale, stomatologice sau de psihoterapie, firme de avocatura.

Estimare: 250.000 de programari in 2020
Printre caracteristicile oferite de aplicatie se numara: programare online, comunicare directa intre furnizori si clienti, programarea mai multor servicii din cadrul aceluiasi abonament, reminder (SMS), gestiune atat a personalului, cat si a produselor, notificare pentru evenimente importante (recurenta, ziua clientului persoana fizica, neprezentare), vanzare de produse atat direct din aplicatie, cat si din salon. Inainte de data programarii, Ziora trimite clientilor tai un SMS sau un email de reamintire. In cazul in care clientul anuleaza programarea, in agenda se elibereaza automat intervalul rezervat pentru a se putea crea o noua programare.
Anul trecut au fost realizate peste 200.000 de programari in aplicatie, iar pentru anul acesta antreprenorii estimeaza in jurul a 250.000. Peste 90% dintre clientii platformei Ziora isi reinnoiesc abonamentul. Aplicatia este disponibila in Magazin Play (pentru dispozitivele Android), insa Ziora este recomandata pentru utilizarea in versiunea desktop, ca un soft de receptie, datorita complexitatii ei.
Cei mai multi clienti provin din zona saloanelor de infrumusetare, domeniu pentru care managementul vizeaza sa ajunga la 150 de companii pana la finalul lui decembrie.

Vizeaza de cinci ori mai multi clienti in domeniul medical pana la finalul anului
Daca in 2016, atunci cand am lansat Ziora, in saloane oamenii veneau adesea fara sa anunte, iar aproape peste tot gaseai acel deja celebru caiet de programari. In acea perioada, un serviciu online de tip agenda era mai degraba un vis frumos. Insa, din luna mai, de cand programarile au devenit obligatorii, acest tip de serviciu a trecut din categoria "nice to have" in cea a unui "must have". De la iesirea din starea de urgenta am inregistrat o crestere de 20% pentru acest domeniu, iar in luna decembrie ne asteptam la un avans de 50%, finalul anului fiind si cea mai importanta perioada pentru sectorul de infrumusetare, a adaugat Marius Chirita.
De asemenea, alte domenii importante in privinta numarului de clienti sunt sectoarele auto si al sanatatii. Compania are zece clienti din domeniul sanatatii, iar pana la finalul anului managementul isi doreste sa aiba 50 de clienti. Clientii din domeniul medical sunt mai ales clinici de neurologie, cardiologie, psihoterapie, medicina de familie.

Despre Ziora
Ziora este o solutie care raspunde celor cinci probleme esentiale ale administrarii eficiente a unei afaceri: administrarea programarilor, marketing si comunicare cu clientii, conexiunea directa cu furnizorii si accesul la oferte dedicate, management financiar pentru cresterea rentabilitatii afacerii si promovarea directa prin orferirea unui site personalizat. Aplicatia este utilizata pentru programari online in saloane de infrumusetare sau de tip SPA, sali de sport, cabinete medicale, stomatologice sau de psihoterapie, firme de avocatura, notariate si service-uri auto. In 2019, prin aplicatie au fost derulate peste 200.000 de programari.

Contact:
Diana Iosu
Corporate Communication Senior Advisor, DiFine PR
Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , 0784.222.555

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.