Luni, 3 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Arta culinara Pizza Flower, la ceas aniversar

Pizza Flower, la ceas aniversar

Email Imprimare

Pizza Flower a fost creata in ianuarie 2016 si reprezinta un concept unic in Europa. Pizzeria este situata in sectorul 3, fiind singurul local de pe continentul european care prepara si ofera clientilor pizza in forma de floare. Pentru a respecta conceptul, toate retetele de pizza preparate au denumiri de flori: floarea reginei (fara carne), printesa noptii (prosciuto crudo si rucola), floare de nu-ma-uita (cu piept de pui), trifoi cu patru foi, flower power, motul curcanului, floare de cactus (mediu picanta), limba soacrei (picanta), floare carnivora (cu 4 tipuri de carne), floarea pasiunii (doar branzeturi) etc.; feliile de pizza se numesc petale, pizzeria este alintata gradinizza de pizza-flori, iar pizzerul este numit gradinar-sef.

Conceptul Pizza Flower s-a nascut din dorinta de a oferi clientilor, la livrare, o calitate a pizzei care se serveste de obicei la masa, in pizzerie sau trattoria. Ingredientele proaspete, condimentele, ierburile si uleiurile naturale se combina spectaculos, mestesugind o pizza atat frumoasa, cat si gustoasa. O prima diferentiere majora o reprezinta forma produsului. Am reinventat forma pizzei, trecand de la clasica forma rotunda la inovativa forma de floare. A venit la pachet cu atributele unei flori: prospetime, arome noi, frumusete, design si simetrie. Inca de la prima degustare produsul a placut, astfel ca in primele 5 luni de la deschidere pizza-florile noastre au ajuns la 1.000 de clienti. In prezent, numarul clientilor s-a dublat, lucru care ne bucura, caci unul dintre obiectivele noastre este de a crea o comunitate de oameni indragostiti de pizza in forma de floare, a declarat Traian Titirisca, managing director Pizza Flower.

Despre Pizza Flower
Deschisa pe 15 ianuarie 2016, Pizza Flower propune un produs diferit ca forma si gust. Alintata Gradinizza de flori, Pizza Flower isi desfasoara activitatea in Bucuresti, sectorul 3, Calea Dudesti nr. 129. Planurile de viitor ale companiei includ crearea unei retele Pizza Flower prin deschiderea altor doua pizzerii in Bucuresti, in sectorul 1 si sectorul 2.
In 2016, Pizza Flower s-a implicat in comunitate, sprijinind mai multe proiecte sociale: Centrul de Plasament Pinochio, Gradinita sociala Licurici, Complexul Pistruiatul, Campania Brancusi e al meu etc.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.