Marti, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Cadouri Cadouri Dacic Cool de ziua ta!

Cadouri Dacic Cool de ziua ta!

Email Imprimare

Magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool continua sa fie alaturi de tine in momentele importante! Acum, pe langa promotiile de ziua numelui, dedicate persoanelor care poarta nume romanesti traditionale, magazinul online Dacic Cool lanseaza o campanie speciala, pentru a sarbatori impreuna cu toti cei cool, dacic cool, ziua lor de nastere. Astfel, toti cei care plaseaza o comanda in magazinul online Dacic Cool cu ocazia zilei lor de nastere vor primi cadou, automat, dublarea comenzii.

Asemenea numelui pe care il purtam, ziua de nastere este deosebit de importanta, pentru ca, oricat de bizar ar putea parea, ea isi pune amprenta asupra vietii noastre. Se spune ca nu ne nastem intamplator intr-o anumita zi, luna si an si ca, inca de la venirea noastra pe lume suntem inconjurati de vibratiile universale ale datei in care ne-am nascut. Si, nu-i asa, este atat de frumos cand cei dragi ne felicita si ne surprind de ziua noastra cu o urare din inima, cu o floare sau cu un dar de suflet... Este minunat sa primesti un cadou dragut de la persoana iubita, de pilda, dar, uneori, simtim nevoia sa ne facem noi insine un mic dar. Un rasfat la care fiecare dintre noi are dreptul si, la urma urmei, ce ocazie mai buna de a-ti face un cadou decat propria zi de nastere? De aceea, magazinul online Dacic Cool si-a propus sa-i sarbatoreasca pe toti cei cool, dacic cool, cu ocazia zilei lor de nastere, oferindu-le prilejul de a-si face un cadou dragut de ziua lor.
Cum functioneaza campania? Simplu! In cazul in care plasati o comanda in magazinul online Dacic Cool de ziua dumneavoastra de nastere sau oricand cu 10 zile inainte de ziua de nastere, magazinul Dacic Cool va va dubla comanda. Astfel, veti primi cadou, gratuit, de o valoare egala cu produsele comandate, produse din zona dumneavoastra de interes (dupa produsele achizitionate, adaugate in cos) sau alte produse din magazinul online Dacic Cool, care va vor placea, cu siguranta. Data de nastere se vede din codul numeric personal, care este una dintre informatiile obligatorii pe care cel care face o comanda online trebuie sa le completeze (codul numeric personal trebuie sa se regaseasca apoi pe factura emisa de orice magazin online). Dublarea se va aplica doar pentru comenzile lansate de ziua de nastere sau oricand cu 10 zile inainte de ziua de nastere (ziua de nastere fiind considerata cea de a zecea zi), pentru o singura comanda, in limita sumei de 200 de lei, adica ceea ce se comanda peste suma de 200 de lei nu se dubleaza.
Pentru mai multe detalii, puteti apela numerele de telefon: 021.225.05.07, 0787.88.46.05 (de luni pana vineri intre orele 10.00 si 18.00) sau puteti trimite un e-mail la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.