Miercuri, 29 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Casa si Gradina Karim Rashid, magicianul designului de interior

Karim Rashid, magicianul designului de interior

Email Imprimare

Traim inconjurati de obiecte. De la mobilier si corpuri de iluminat la electronice si electrocasnice, toate fac parte din viata noastra si ne-ar fi greu sa ne inchipuim existenta fara ele. Daca unele dintre ele ne sufoca, de altele ne atasam si ajungem chiar sa le iubim. De ce? Pentru ca spun o poveste, sunt rodul unui proces artistic si ne invita sa le descoperim. Este si cazul creatiilor designerului Karim Rashid, care fascineaza prin simplitate, culoare si dinamism. Karim Rashid este unul dintre cei mai prolifici designeri din generatia sa, bucurandu-se de recunoastere unanima in peste 35 de tari. Nascut la 18 septembrie 1960, Karim Rashid a urmat studii de design industrial la Universitatea Carleton, din Ottawa (Canada), desavarsindu-si pregatirea in Italia, la Napoli.
Proiectele sale de design de produs si de design de interior, piesele de mobilier si corpurile de iluminat, decoratiunile interioare pentru diverse hoteluri si restaurante de top au fost recompensate, pana in prezent, cu mai bine de 300 de premii. Prada, Issey Miyake, Swarovski, Citibank,  Hyundai,  Samsung sunt doar cateva dintre marcile care beneficiaza de consultanta lui Karim Rashid pentru realizarea identitatii vizuale a brandurilor. Karim Rashid este invitat frecvent sa tina conferinte si seminarii pe tema importantei designului in viata de zi cu zi, din Mexic, Statele Unite ale Americii sau Canada, pana in Italia, Finlanda sau Rusia. Creatiile lui Karim Rashid au fost prezentate in publicatii de prestigiu, precum Time, The Financial Times, The New York Times sau Esquire.
Crezul lui Karim Rashid consta in convingerea ca designul este factorul modelator primordial al lumii in care traim, de aceea creatiile sale se adreseaza, prin conceptie, publicului larg. Potrivit lui Karim Rashid, am putea trai intr-o lume complet diferita, plina de obiecte, spatii si experiente inspiratoare. Prin arta sa, Karim Rashid isi doreste sa contribuie la imbunatatirea vietii cotidiene, prin adaugarea unui strop de poezie si emotie.
Pentru toti cei care viseaza la un apartament sau la o casa plina de culoare, din care monotonia sa dispara pentru totdeauna, piesele de mobilier in stilul minimalist senzual, propriu designerului Karim Rashid, ar putea fi alegerea perfecta. Acum, visul se poate transforma in realitate, pentru ca decoratiunile interioare purtand semnatura lui Karim Rashid sunt aduse si in Romania de compania Hansen, un partener de nadejde in alegerea mobilierului care vi se potriveste. (Oana-Ilinca Moldoveanu)

www.hansen.ro
www.hansen.ro

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.