Luni, 27 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Casa si Gradina Porphyras – primul boutique online de portelan pictat manual din Romania

Porphyras – primul boutique online de portelan pictat manual din Romania

Email Imprimare

Porphyras reprezinta un univers al portelanului pictat manual, in care frumusetea, originalitatea si utilitatea se regasesc in acelasi loc. Obiectele pentru arta mesei, dar si pentru decor, din portelan Bone China si decorate cu motive inedite, sunt un concept original Porphyras, ceea ce le confera un farmec aparte. Din cele mai vechi timpuri si pana in prezent, portelanul continua sa fascineze prin farmecul sau de neegalat. Portelanul pictat manual se distinge prin singularitate, oferind posesorului mandria de a sti ca e proprietarul unei piese unice.

In atelierul Porphyras, fiecare obiect se picteaza de mana, cu infinita dragoste si rabdare, astfel incat minutiozitatea artistului sa dea suflet portelanului si bucurie cui il foloseste. Toate piesele sunt de serie limitata, devenind astfel obiecte pretioase. Brandul Porphyras – portelan pictat manual – s-a lansat oficial in cadrul targului Lady March de la Carol Parc Hotel din Bucuresti. Numele Porphyras provine de la roca de porfir, care este foarte rara, de culoare rosie-purpurie, se gasea in Sahara si era foarte scumpa in Antichitate; totodata, este un nume cu o rezonanta eleganta si exotica, mai precis greceasca, si cu o scriere sofisticata, care reprezinta conceptul de autor. In plus, porfira este purpura, asociata cu regalitatea, raritatea si nepretuitul.
Fiecare desen din colectiile Porphyras spune o poveste. Astfel, puteti sa deveniti personaje in povestea Comoara Insulei de Porphyr sau va puteti lasa sedusi de haute couture pe portelan fin în colectia AltaModArte.
Colectia Racoare tropicala, prin tema si cromatica, va invita sa visati la racoarea dupa care tanjiti vara; Chemarea dragonului portocaliu foloseste simbolul puternic al acestuia, 2012 fiind in zodiacul chinezesc Anul Dragonului; in Gradina deliciilor regasiti pasarea paradisului si orhidee sofisticate; Decandence vorbeste despre lumea rafinamentului voluptos; Colombina este jucausa si secretoasa; Diafan marin este luminoasa ca o dimineata de vara.
Pentru arta mesei, Porphyras va propune un stil de viata diferit si rafinat: seturi pentru cappuccino sau cafea, seturi pentru mic dejun, farfurii, platouri sau pahare. Spatiul baii este innobilat de seturile pentru baie: dispenser pentru sapun, pahar, savoniera. In camere, sfesnicele pentru lumanari sau casetele pentru bijuterii desavarsesc atmosfera spatiului vostru intim, atat de pretios in detaliile care va compun starile de bine.
Porphyras si-a facut deja remarcata prezenta la Targul Ambiente de la Frankfurt, in luna februarie 2012. Ambiente este un targ impresionant de bunuri de consum si decoratiuni, cu 4.500 de expozanti din 87 de tari si 140.000 de vizitatori din 160 de tari.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.