Joi, 30 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Casa si Gradina Flori in cutie de la Floraria Mobila - eleganta la cutie

Flori in cutie de la Floraria Mobila - eleganta la cutie

Email Imprimare

Prin lansarea colectiei Flori in cutie, Floraria Mobila - florarie online specializata in livrarea rapida a aranjamentelor florale oferite cadou - isi extinde gama Luxury Collection. Florile au fost si raman cel mai frumos mod de a exprima afectiunea si aprecierea, o maniera eleganta de a multumi si o dovada de stil in orice context social. Expresie a elegantei absolute, trandafirii sunt vedeta gamei Flori in cutie. Aranjamente monocrome de trandafiri, disponibile in 6 culori - alb, galben, portocaliu, rosu, roz, mov -, vor putea fi achizitionate online de pe site-ul www.florariamobila.ro, in cutii premium, cartonate, realizate manual.

Disponibile in mai multe dimensiuni si in trei variante de culori - alb perlat, crem vanilla, negru -, acestea vor contribui la transpunerea in fapt a conceptului de eleganta la cutie. Indiferent de cat de mult s-au schimbat criteriile de frumusete sau regulile de conduita si perceptia asupra bunelor maniere, indiferent cat de mult a fost reinterpretata ideea de eleganta in moda, nimic nu a schimbat faptul ca florile vorbesc limbajul elegantei mai bine decat orice altceva. Lansarea colectiei Flori in cutie de la Floraria Mobila este expresia incurajarii comportamentului elegant in societate si o reamintire despre faptul ca gesturile mici, galante, fac viata mai frumoasa... constituindu-se intr-un manifest pentru eleganta si stil, sub umbrela conceptului eleganta la cutie.
Mai multe detalii gasiti pe www.florariamobila.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.