Joi, 30 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Casa si Gradina Praktiker Romania sustine tinerii casatoriti cu vouchere cadou

Praktiker Romania sustine tinerii casatoriti cu vouchere cadou

Email Imprimare

Pentru al cincilea an consecutiv, Praktiker Romania vine in sprijinul tinerilor casatoriti care pornesc la drum in viata de familie, oferindu-le un voucher cadou cu valoarea de 300 lei. Si anul acesta, cuplurile proaspat casatorite sunt recompensate cu un voucher in valoare de 300 de lei. Cadoul oferit de Praktiker tinerilor casatoriti este valabil doar pentru cumparaturile de cel putin 3.000 de lei pe un singur bon fiscal, din orice magazin Praktiker din tara. Astfel, cei care fac dovada casatoriei civile in ultimele 12 luni pot solicita la Biroul de Informatii din orice magazin Praktiker voucherul in valoare de 300 de lei.

La Praktiker, sustinem permanent toti clientii nostri prin campanii si actiuni dedicate, iar tinerii proaspat casatoriti nu reprezinta o exceptie. Anual, oferim acest cadou substantial catorva sute de cupluri casatorite recent, la nivel national. Pentru al cincilea an consecutiv, ne bucuram sa venim in sprijinul familiilor aflate la inceput de drum, oferindu-le acest voucher care sa le finanteze planurile de amenajare si decorare a locuintei, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.
Campania este valabila in perioada 12 ianuarie - 31 decembrie 2017. Voucherele se ofera la Birourile de Informatii din cadrul magazinelor Praktiker, in prezenta certificatului de casatorie valid, care sa ateste ca data casatoriei civile a avut loc in ultimele 12 luni. Voucherul de reducere nu poate fi cumulat cu alte vouchere sau discounturi oferite in cadrul campaniilor Praktiker Romania.
Regulamentul oficial al campaniei este disponibil in magazinele Praktiker sau www.praktiker.ro.

Despre Praktiker Romania
In Romania, Praktiker este lider pe piata de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. In prezent, compania are 27 de magazine in 23 de orase din tara. Oferta Praktiker Romania cuprinde peste 40.000 de produse, incluzand: decoratiuni pentru interior si exterior, produse de gradinarit si materiale de amenajari, produse sanitare, mobila, electronice si electrocasnice. In plus, magazinul online www.praktiker.ro pune la dispozitia clientilor din toata tara o varietate de peste 20.000 de produse.
Mai multe detalii gasiti pe www.praktiker.ro


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.