Marti, 16 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Casa si Gradina Primavara aceasta se poarta feminitatea

Primavara aceasta se poarta feminitatea

Email Imprimare

Adesea, noi, femeile, suntem comparate cu florile. Chiar daca fragilitatea feminina innascuta si nevoia permanenta de a fi mereu ocrotite sunt deja mituri ale trecutului, ne-a ramas, totusi, o trasatura comuna cu florile: frumusetea. Asemeni lor, iubim primavara, deoarece este anotimpul nostru. Asa cum copacii si pajistile infloresc, primavara strazile se umplu de doamne si domnisoare care isi pun in evidenta trasaturile. Si n-o facem de dragul sexului opus, ci pentru ca asa ne simtim noi bine. Pentru a arata bine, suntem grijulii cu hainele pe care le alegem si sub nicio forma nu concepem sa purtam haine uzate in anotimpul nostru preferat. Dar nici nu le aruncam pe cele vechi cu zambetul pe buze doar, odinioara, au fost si ele noi si ne-au facut viata mai frumoasa. Si pentru ca acum e anotimpul tau, PONS iti face un cadou si te invata cum sa prelungesti viata hainelor tale, cu balsamul de rufe Asevi Talco Rosa.

Stim cat de repede se uzeaza hainele, cat de putine spalari sunt necesare pentru a duce bluza noastra preferata din bumbac la un pas a de a deveni carpa. Daca, insa, vom adauga Asevi Talco Rosa la fiecare spalare, vom observa cum uzura isi va pierde din putere, iar hainele noastre vor ramane neschimbate. Poate parea ca mergem la cumparaturi prea des si ca nu facem altceva decat sa ne reinnoim. Doar cei cu memorie bune vor observa ca, de fapt, purtam aceleasi haine si atunci vor muri de curiozitate sa ne afle secretul.
Insa, magia lui Asevi Talco Rosa nu se opreste aici. Multe din hainele noastre contin, inevitabil, materiale sintetice. Daca stim un lucru despre acestea, e faptul ca se electrizeaza mult mai usor decat fibrele naturale, ceea ce ne provoaca disconfort si nervi. Din fericire, balsamul nostru nu face doar hainele mai moi, ci elimina si electricitatea statica din ele. Astfel, ne vom simti mereu in largul nostru, indiferent ce purtam.
Cat despre miros, Asevi Talco Rosa ar putea trece deseori drept un parfum de firma care, insa, ramane mereu proaspat, indiferent de cat de calda va fi primavara noastra.
Si uite asa, PONS ne transforma primavara minunata intr-una perfecta.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.