Marti, 5 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Moda si Accesorii Magia bijuteriilor Ziio

Magia bijuteriilor Ziio

Email Imprimare

Suflul mistic al bijuteriilor Ziio ne cucereste astazi si pe noi. Cunoscute de ani de zile pentru nota distinctiva unica ce le-a facut rapid remarcate intr-unul din cele mai pretentioase centre ale modei, Milano, bijuteriile Ziio confera eleganta prin combinatiile de culori si materiale pline de seductie si de rafinament.

Elisabeth Paradon, creatoarea extraordinarelor bijuterii Ziio, si-a inceput fantasticul drum in anii ‘80, lasandu-se purtata de arta traditionala a aurarilor, pe care o cunostea din Franta natala, si inspirata de peisajul magnific al Egiptului, cu pronuntatele lui accente mistice. De aici, drumul ei a purtat-o prin magnificele insule ale Greciei si poate de aceea bijuteriile ei au o eleganta antica de neuitat. Mai apoi, in Venetia, a deprins stravechea arta de prelucrare a sticlei de Murano, taina pentru pastrarea careia in secolele trecute mesterii trebuiau sa plateasca cu viata incercarea de a parasi celebra insula. Astazi, fantasticile reflexe ale sticlei de Murano innobileaza, in combinatii unice cu pietre semipretioase, argint si aur, atat de apreciatele bijuterii Ziio, create cu o inspiratie aproape mistica si o extraodinara iscusinta a prelucrarii manuale. Creatiile Elisabethei Paradon nu au intarziat sa fie apreciate in New York, pe Fifth Avenue, iar branduri celebre precum Lacroix sau Missoni nu au intarziat sa apeleze la o benefica colaborare cu acest fabulos izvor de eleganta si rafinament. Nenumarate figuri celebre s-au lasat seduse, bijuteriile Ziio impodobind astazi chiar si capete incoronate, Regina Jordaniei, Rania, fiind un fan declarat al bijuteriilor Ziio.

Aceste bijuterii ofera o emotie vizuala si tactila unica pentru oricine le poarta. Culorile fascinante si stralucirea pietrelor naturale, prinse intr-o montura manufacturata cu iscusinta si eleganta, dau acestor creatii puterea sa cucereasca si sa fascineze publicul, devenind obiecte de-a dreptul magice.
Intregul registru de culori, de la roz la violet, la albastru si verde, creat de ametist, crisopraz, peridot, cuart roz sau fume, turcoaz, lapis lazuli in combinatie cu perle, agate, onix, cristale de Murano, argint sau aur, se armonizeaza perfect cu orice toaleta ai vrea sa porti.


Bijuteriile Ziio se gasesc in magazinele You&Me.

Adresele magazinelor You&Me:
UNIREA SHOPPING CENTER
P-ta Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.288
BUCURESTI MALL
Calea Vitan, nr 55-59, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.287
PLAZA ROMANIA
Bd. Timisoara, nr. 26, Sector 6, Bucuresti; Tel: 0727.223.289
ELIANA MALL
Str. Bazaltului, nr. 2, Brasov; Tel: 0727.223.285
UNIREA SHOPPING CENTER
Bd. Garii, Brasov; Tel: 0727.223.291

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.