Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, filme, emisiuni Marius Manole reinvie scena verii pentru ultima oara

Marius Manole reinvie scena verii pentru ultima oara

Email Imprimare

Spectacolul de teatru Noi 4, scris de Lia Bugnar si regizat de Dorina Chiriac, va avea ultima reprezentatie din aceasta vara, miercuri, 28 august, ora 20.00, pe scena Godot Cafe Teatru, str. Blanari nr. 14. Actorii Maria Obretin, Ilinca Manolache, Lia Bugnar si Marius Manole va invita pentru o ultima seara de vara la spectacolul desprins din viata, despre viata, intitulat: Noi 4. Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor la numerele de telefon 0213.161.682 si  0736. 414. 244 zilnic intre orele 12.00 si 19.00. 
Intr-un interviu acordat unei televiziuni online, actrita si dramaturgul Lia Bugnar descrie intamplarea fericita din care s-a nascut piesa de teatru Noi 4: Eram patru actori in curte la Green la o cafea si acolo limita e foarte mica intre daca stai la masa la o cafea sau repeti ceva. La un moment dat am zis: Dar nu ma duc eu acasa si scriu o piesa si maine ne vedem in acelasi loc si toti care vor veni si ne vor intreaba daca suntem la o cafea, iar noi le vom spune ca repetam pentru un spectacol.
In acelasi interviu, actorul Marius Manole povesteste despre dificultatile cu care se confrunta in interpretarea personajului Victor: Iti trebuie o mare concentrare pe parcursul acestui spectacol sa tii o linie a personajului, care este foarte fragila si foarte la limita. Poate sa fie usor sa cazi, sa fii penibil. E un rol care mie imi face placere pentru ca inainte de toate eu sunt spectator la spectacolul acesta. Eu, pana intru, vad piesa. Cred ca sunt cel mai fidel spectator al acestui spectatol. Ba chiar sunt si platit. Adica mi se dau bani sa stau in sala. Cine nu si-ar dori lucrul acesta? (Foto: Anca Robu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.