Marti, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri Editura Nemira te asteapta in AFI Cotroceni

Editura Nemira te asteapta in AFI Cotroceni

Email Imprimare

Incepand de astazi, Editura Nemira isi asteapta cititorii intr-o noua librarie in AFI Palace Cotroceni (intrarea dinspre hypermarketul Real). Cele mai recente bestselleruri si cele mai noi aparitii editoriale pot fi gasite intr-un spatiu elegant, in care mobilierul alb, minimalist, este pus in valoare de pardoseala neagra, personalizata cu un fragment dintr-o carte.

Libraria Nemira din AFI Palace Cotroceni este deschisa 7 zile din 7, de la 10 dimineata la 10 seara. Cititorii Nemira vor beneficia de oferte speciale si noutati editoriale variate: science fiction, fantasy, suspans, literatura clasica si contemporana, ghiduri practice, carti pentru copii si adolescenti.
Infiintata in 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania care si-a pastrat renumele in industria cartii prin rafinament si prin valoarea autorilor publicati. Colectiile editurii sunt bine cunoscute: Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Nemira Junior, Glossy Books, Babel, Biblioteca de psihologie, Porta Magica, Byzantivm, Totem, Biblioteca de politica, Biblioteca de istorie etc.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.