Marti, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri Vesti-Povesti pentru cand cresti

Vesti-Povesti pentru cand cresti

Email Imprimare

Vineri, 25 noiembrie, ora 17.00, in cadrul Targului de Carte Gaudeamus, va avea loc lansarea cartii, Vesti-Povesti pentru cand cresti, semnata de Oana Machidonschi, cu CD audio in interpretarea actorilor Anca Zamfirescu si Gabriel Coveseanu. Cartea deschide lin poarta lui A fost odata... Continutul ei? Patru povesti care se intampla in tot atatea anotimpuri, povesti pentru copii care pun pe ganduri adultii. Ilustratiile inspirate ale Nicoletei Ionescu si ale lui Alexandru Ifrim vor face lectura mai placuta si se vor grava in sufletele celor mici. Nu uitati de CD!

Ascultati-l cu ochii inchisi, astfel ca poarta taramului visarii sa se deschida. Sub bagheta regizorului artistic Laurentiu Calomfirescu, se imbina cat se poate de armonios acordurile muzicale, efectele si vocile actorilor Anca Zamfirescu si Gabriel Coveseanu sau Cove, cum il stim cu totii. Ei dau viata personajelor si fac ca mesajul textului sa fie vibrant, real, netrucat, transmitandu-va in egala masura emotiile si trairile launtrice. Personajele care va iau de mana in aceasta calatorie initiatica au nume jucause: Fata-cu-Neata, Oa-Chi, Chi-Chi, Bulinuta, Robotel, Baiatul-Ochi-de-Cer. Sa nu va lasati pacaliti! Desi dragalasi, ei au un rol pe care si-l iau in serios. Fiecare poveste reprezinta o pledoarie pentru prietenie si iubire, pentru gesturile simple, pentru bunatate si generozitate. La final, exprima o povata ori o speranta: fie sa credem in Mos Craciun, fie sa infaptuim si sa credem in minuni chiar de noi savarsite.
Mai multe amanunte puteti afla accesand www.vesti-povesti.net.

Oana Machidonschi - Vesti-Povesti pentru cand cresti - Editura Aramis, 2011, pret: 15,00 lei.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.