Marti, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri Usor de iubit, greu de disciplinat

Usor de iubit, greu de disciplinat

Email Imprimare

Editura Aramis va ofera din colectia Tu si copilul tau cartea Usor de iubit, greu de disciplinat - cele 7 abilitati de baza pentru a transforma conflictul in cooperare, scrisa de dr. Becky A. Bailey. Va iubiti copiii, dar, daca sunteti ca majoritatea parintilor, nu indragiti intotdeauna comportamentul lor. Dar cum ii puteti indruma fara sa recurgeti la solutii nedorite?
Abordarea exceptionala si eficace a tehnicilor de crestere a copiilor de catre dr. Becky Bailey a facut ca mii de familii sa devina mai fericite si mai armonioase. Axandu-se pe autocontrol si construirea increderii atat pentru parinti, cat si pentru copii, dr. Bailey invata parintii despre o serie de abilitati interconectate, ce ajuta familiile sa depaseasca tulburarile si sa dobandeasca pacea.

Dr. Becky A. Bailey - Usor de iubit, greu de disciplinat – cele 7 abilitati de baza pentru a transforma conflictul in cooperare, Editura Aramis, Bucuresti, 2011, pret: 27 lei.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.