Marti, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Career Fest, calea catre un viitor de succes

Career Fest, calea catre un viitor de succes

Email Imprimare

Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea din Bucuresti, desfasoara, in perioada 8-14 martie, proiectul anual Career Fest. In cadrul acestui eveniment, tinerii la inceput de drum pot interactiona cu reprezentantii companiilor participante, in vederea obtinerii informatiilor cu privire la ofertele de munca pe care acestia le pun la dispozitie. Proiectul a luat nastere ca un raspuns la nevoile studentilor de a afla mai multe detalii despre campul muncii si atmosfera de lucru. Career Fest reprezinta un proiect cu vechime al ASLS, care avea loc in Holul de Marmura din sediul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine de pe Strada Edgar Quinet, nr. 7. Dat fiind contextul actual in care ne aflam, ideea noastra de normalitate s-a schimbat total, incercand in continuare sa adaptam proiectul la noua realitate.

Anul acesta, ASLS vine in ajutorul studentilor interesati de propriul parcurs profesional, prin intermediul unei editii online a proiectului, cu tematica Work from Home. Participantilor li se va pune la dispozitie un website special conceput pentru Career Fest 2021, unde fiecare companie partenera va detine un stand virtual, cu ajutorul caruia isi vor prezenta ofertele. Totodata, cei care iau parte la proiectul nostru vor intra automat in tragerea la sorti din cadrul giveaway-ului organizat cu sprijinul partenerilor ASLS. De asemenea, studentii pot urmari si webinariile sustinute de aceste firme. In urma participarii la eveniment, vorbitorii de limbi straine vor avea sansa de a consulta mai multe optiuni si vor putea alege un job adaptat nevoilor, abilitatilor si aspiratiilor lor. In cadrul editiei Career Fest de anul acesta sunt prezente numeroase companii, printre care: APT, ISIC, Accenture, Telus, HP, Genpact, iar lista poate continua.

In cadrul editiilor trecute, Career Fest s-a bucurat de un mare succes, adunand sute de tineri dornici de a-si extinde orizonturile profesionale in Holul de Marmura al Facultatii, ale caror impresii au fost pozitive:
Ca toata lumea ma intrebam ce o sa fac dupa ce termin facultatea si aveam o teama destul de mare pe partea asta. Dar proiectul m-a ajutat foarte mult sa descopar o multitudine de companii, cat mai diferite intre ele care cautau vorbitori de limbi straine. Astfel, chiar am gasit compania la care vreau sa lucrez dupa ce termin si abia astept sa ma angajez la ei. - Andra Iosif, participant
Career Fest a fost proiectul care m-a determinat sa imi doresc sa aflu mai multe cu privire la viitoarea mea cariera. Orice inceput e greu, mai ales cand nu ai idee incotro sa te indrepti. Datorita organizarii acestui proiect, am realizat ce gama larga de optiuni am dupa terminarea facultatii si, implicit, cat de multe companii ne asteapta cu bratele deschise. - Alexandra Fulger, participant

Pentru detalii suplimentare despre proiect, puteti contacta Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, pe pagina de Facebook ASLS Romania.

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.