Marti, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Expozitia Crinii dragostei, la Muzeul National al Taranului Roman

Expozitia Crinii dragostei, la Muzeul National al Taranului Roman

Email Imprimare

Iubirea pentru Maica Domnului, in al carei chip minunat copiii isi vad adesea propriile mame, i-a insufletit si anul acesta pe artistii mici si mari ai Liceului Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu”.
Pentru ei, drumul catre Sfintele Pasti sau „drumul Paresimilor” este incununat, an de an, de bucuria intalnirii cu Maica Domnului, in Ziua Buneivestiri. Icoanele lucrate de ei, sfintele cruci modelate si pictate sunt darul catre fiintele dragi pentru care Maica Domnului este modelul absolut. Mame, dascalite, bunici, primesc si ele, in aceasta zi Crinii dragostei, din maini iubitoare si calde inimi de copii.

Vernisajul expozitiei va avea loc marti, 23 martie, la ora 16.30, in Sala Acvariu a Muzeului National al Taranului Roman. Invitat special – Doina Lavric-Parghel.
Expozitia va putea fi vizitata la Sala Acvariu, pana la 4 aprilie 2021, de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 18.00. Luni este inchis. Intrarea este libera.

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.