Duminica, 9 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Interferente balcanice, expozitie internationala la MTR

Interferente balcanice, expozitie internationala la MTR

Email Imprimare

Muzeul National al Taranului Roman va asteapta joi, 22 aprilie 2021, ora 15.00, la vernisajul expozitiei internationale de pictura, icoane, fotografie, tapiserie si bijuterii, Interferente balcanice, care va avea loc la Sala Acvariu.
Cuvant de deschidere: Adina Moldova Titrea, curator al expozitiei si dr. Marius Tita critic de arta.
Expozitia reuneste 42 de artisti din Romania, Bulgaria si Grecia, tari apartinand regiunii balcanice, creand astfel nu numai punti culturale, dar si o noua stare de normalitate in aceasta perioada dificila care ne-a influentat nu numai vietile, dar si activitatea artistica.

Alaturi de artistii romani se vor afla si artisti din tarile balcanice vecine si nu numai, incercand in acest mod sa promovam, in noul context cultural, o arie extrem de larga de trasaturi specifice, mentalitati, obiceiuri, apartenente culturale si civilizationale, care integreaza interculturalitatea balcanica.
Expozitia va putea fi vizitata la Sala Acvariu, pana la 9 mai 2021, de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 18.00. Luni este inchis. Intrarea este libera.
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.