Marti, 24 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente S-a infiintat Asociatia pentru Muzeul Taranului

S-a infiintat Asociatia pentru Muzeul Taranului

Email Imprimare

Muzeul National al Taranului Roman va anunta cu bucurie infiintarea, incepand din luna august 2021, a Asociatiei pentru Muzeul Taranului! Presedintele Asociatiei pentru Muzeul Taranului este arhitectul Augustin Ioan, profesor universitar si scriitor. Asociatia pentru Muzeul Taranului este o organizatie neguvernamentala care are ca obiectiv sustinerea morala si financiara a Muzeului de la Sosea. Sunt invitati sa faca parte din asociatie si sa sprijine activitatea acesteia prieteni ai muzeului - persoane fizice si juridice - dornici sa se implice, sa ajute, sa sustina, sa doneze, sa gaseasca solutii sau sa puna in practica idei prin care activitatile muzeului sa dobandeasca mai multa vizibilitate si participare, asigurand, totodata, promovarea identitatii istorico-culturale romanesti.

In acest sens, Asociatia a deschis si un cont, in care pot fi depuse contributiile celor care vor sa sprijine activitatea Asociatiei si, implicit, a Muzeului National al Taranului Roman: RO72BACX0000002178707000, deschis la Unicredit Bank.
Se spera ca noua asociatie, care isi propune sa sprijine activitatea Muzeului National al Taranului Roman, va putea deveni, totodata, o punte de legatura intre Muzeu si public.
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro.
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.