Vineri, 12 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Permis pentru viitor - inscrieri pana in 21 ianuarie

Permis pentru viitor - inscrieri pana in 21 ianuarie

Email Imprimare

Programul Permis pentru viitor ofera sprijin financiar tinerilor din medii defavorizate pentru acoperirea costurilor scolii de soferi. Prin intermediul acestui program sunt acoperite costurile necesare pentru obtinerea permisului de conducere pentru tineri din medii defavorizate, pentru care permisul de conducere este o conditie sau poate fi un avantaj in obtinerea unui loc de munca sau in mentinerea si extinderea atributiilor de serviciu existente.

Persoanele eligibile pentru finantare sunt tinerii din medii defavorizate, cu varsta intre 18 si 25 de ani care doresc sa obtina permis de conducere de categorie B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze si tramvaie. Solicitarile de finantare pot fi transmise online sau prin posta pana la data de 21 ianuarie 2022.
Pe langa formularul de inscriere completat sunt necesare cinci documente:
- scrisoare de motivare personala
- ancheta sociala
- declaratie de sustinere si mentorat pe perioada instruirii
- oferta de pret de la scoala de soferi
- document despre nivelul studiilor absolvite
Detalii si formularul de inscriere se gasesc pe https://pentrucomunitate.ro/ro/permis
In decursul celor sase editii anterioare ale acestui program, 117 tineri au finalizat cu succes cursurile si examenul, iar alti 32 de beneficiari continua studiile sau sunt programati pentru examen.
Programul, ajuns la cea de-a saptea editie, este organizat de Fundatia Pentru Comunitate din fondurile puse la dispozitie de compania MOL Romania.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.